Oriflame termékek

Swedish Spa bőrradír

nelli 1

Jajj de jó, itt a tél! És a bőrszárazság. Ami elkerülhetetlen. Nem mondanám, hogy ez egész testünkre vonatkozik, mert elsősorban az arcbőrt és a kezeket érinti. Talán a lábakat. Erre vannak a kiváló Oriflame termékek, pl. a diamond cellular, a különböző kézkrémek (pl. a milk and honey), testápolók, melyeket megfelelő tisztítás után kell felvinni a bőrre, hogy hatékonyan kifejtsék segítségüket ebben meglehetősen szeszélyes idei időben.

Node, mi jut a testnek? Az egész testnek? Csak a tusfürdők? Ne már… Természetesen nem! És én ezt néhány éve még nem is tudtam! Hogy van „kettőazegyben” tusi meg testradír! És van! Mind a kettő. Utóbbit pont most próbáltam ki, néhány hete rendeltem az Oriflame-től, Swedish spa névre hallgat. Zseniális! Nem azért, mert minden testradír az, EZ a termék szerintem eltalálta a zseniális méretű szemcséket!

VÉGRE! Kb. 4 testradírral kísérleteztem eddig. Egyik sem volt megfelelő ilyen szempontból. És micsoda illata van! Barack-virág szerű, finom. Hogy miért fontos, hogy eltávolítsuk a hámréteget a bőr felső rétegéről? Ennek oka az elhalt felső hámréteg és a szennyeződések eltávolítása. Különösen nagyvárosokban fontos ez rendszeresen, mert köztudottan rengeteg szennyeződés éri a bőrt, gondoljunk arra, mennyire szmogos a belvárosi, de már a budai levegő is.

A ruha persze ettől megvédi a testet, gondoljuk, de a bőr felső rétegének alapos tisztítása ma már, kivált ha aknés, nem merülhet ki a tusfürdő használatában. Erre a célra az úgynevezett testradír kiválóan alkalmas, semmit sem véletlenül fejlesztenek ki. Nem javaslom napi használatra, szerintem hetente elég 1-2szer, az ettől gyakoribb használat a faggyútermelést serkentheti.

Elsősorban hát és mellkas radírozására használom, de olyanról is hallottam, aki egész testre használja, állítólag még a sarkak bőrkeményedéseire is remek terápia. Az állaga tökéletes, és az illata is, mint említettem szintén kellemes, és a Swedish spa-ban még az is külön plusz, hogy ellentétben néhány régebben használt bőrradírral, azok után testápolóztam is olykor, ezután nem kell. Valóban selymes lesz tőle a bőr és narancs-barack illatú. Akinek zsírosabb a bőre, szerintem utána még tusoljon le, normál bőrre inkább tusolás után javasolnám.

Még szintén kedvelheted...