Oriflame termékek

Smink ecsetek

Smink ecsetek

Régebben lusta voltam ecseteket használni, pedig mennyire megkönnyíti az ember dolgát! Észveszejtően… tényleg sokkal jobb ezekkel a jó minőségű ecsetekkel dolgozni. A szemhéjamra eleve ritkán vittem fel púdert, színt régen, ma már általában viszek fel, hisz tényleg akkora arzenál van ezekből már, és nem félek már attól, hogy ráncosít, valamiért volt egy ilyen félelmem anno, de már nem érdekel. Hiszen megfelelően hidratált bőrön minőségi termék biztosan nem okoz károkat. Néha 1-2 sminkmentes vagy minimál sminkes nap is jót tesz, pihentetni a bőrt, de csak akkor, ha nem mentek sok órás kirándulásokra a büdös belvárosba, oda igenis rakjatok fel sminket, de csakis minőségi termékeket megfelelő sorrendben.

Három darab ecsetet választottam arcra, és még fogok is venni, mert kevés. Először is fontos, hogy legyen legalább 3 darab szemhéjpúder ecset – feltételezve, hogy nem egyetlen árnyalatot használtok mindig. Érdemes annyit beszerezni, ahány fajta árnyalat van, ha nem is tízet, de legalább árnyalatokra, tónusokra külön-külön. Nekem kettő van összesen és ez kevés, hiszen van két szemhéjpúder palettám is, ezekben összesen legalább tíz szín van, szóval ez kevés. Van három púderecsetem, ez meg kicsit felesleges. Abból úgy gondolom, elég egy is. Aztán van kettő pirosítónak, az egyiket a highlighter felvitelére használom. És van egy ilyen vékony ecset, amit egyelőre semmire sem használok, de ezt fogom valószínűleg másik szemhéjpúder ecsetnek bevetni. Írtam már a kabuki szerű ecsetről is, amit alapozó felviteléhez használok kb. napi szinten, nagyon szeretem. Ellenben kiegészíteném, hogy a The one alapozót mindenképp szárazabb bőrűek használják, így hosszú távon nekem kicsit olajosít, ezért csak hűvösebb napokra használom, amiknek mindjárt vége is teljesen.

Ami ezt a három szuper csini kiszerelésű, csillogós ecsetet illeti, tökéletesen megteszi, jó minőségűek, ár-érték arányban teljesen rendben van, négy csillagot adnék rá, ha kellene ilyet tennem, de nem kell 🙂 . Egy biztos, utazáshoz mindenképp érdemes magammal vinni, mármint hosszabb utakra mindenképp így járok majd el. Sokkal higiénikusabb, mint kézzel maszatolni, ami az alapozók esetében még sikeresebb is tud lenni, de szerintem szemhéj esetén nagyon macerás és nem szép, precíz munka a végeredmény. Tehát jó szívvel ajánlom ezeket a termékeket is! Fesztiválszezon előtt mindenképp érdemes beszerezni őket, tényleg pl. a Szigetre mi lehetne higiénikusabb egy jó kis újrasminkeléshez 🙂 ?

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...