Oriflame termékek

Rózsakvarc karkötő

Rózsakvarc karkötő

Ásvány mániám körülbelül tizenöt éve tart, kisebb-nagyobb hullámokkal, de nagy rajongója vagyok a gyönyörű köveknek, akár csiszolt, akár csiszolatlan formában. Hozzávetőleg harminc marokkövem van, kb. szintén ennyi ásvány karkötőm és jó pár ezüst gyűrűm ugyanilyen kövekkel.

Hogy az egészségi állapotra valóban hat-e, azzal meglehetősen szkeptikus vagyok. Nem is akarok senkit megbántani, volt időszak, amikor én is hittem benne és ezért vettem a köveket, de ma már kétkedek a gyógyító tulajdonságokban.

Mindenesetre gyönyörűek, minden időszakban van olyan, ami passzol ruhához, hangulathoz, akár évszakhoz (igen! Például a hideg kék topáz gyűrűm meggyőződésem, hogy illik a december-januárhoz :D).

Alkalomszerűen hordom őket, van, hogy hetekig egyet sem viselek, aztán van, hogy napokig megszállottá válok és többet is hordok egy karomon, kezemen.

A rózsakvarcot a szerelemmel, intim kapcsolatok megtartásával és ápolásával hozzák sokszor összefüggésbe, az egyik mesterkristály is, amivel kapcsolatban szintén szkeptikus vagyok, de azért néha jó ilyen misztikus dolgokban kicsit hinni vagy legalábbis olvasni róluk. Általában halvány rózsaszín, sokszor majdnem fehér színű kő, amit a nap ki is szívhat, érdemes rá vigyázni, ha meg akarjuk tartani a színét.

Az Oriflame-nek van néhány ékszere készleten, egyértelműen ez fogott meg, ásványos ékszer, ráadásul csudajó minimál design, még a kozmetikusom is megdicsérte, aki egy fiatal, divatérzékeny csajszi. Nem nagyon mennek amúgy sem az utóbbi években a túldíszített dolgok, hacsak egyes divatházak nagyon ízlésesen nem teszik, akkor kifejezetten giccsparádé a hatás, ez viszont egy kis tüneményes darab, nagyon szofisztikált, mindennapi viselésre nude színű ruhákhoz például kiválóan alkalmas.

Hogyha pedig még az ásványok gyógyhatásában is hisztek, érdemes tavasszal hordani, hisz a sok udvarló közül biztos segít megtalálni az igazit, vagy ha stabil kapcsolatban vagytok, talán megtartani a társatokat hosszú időkre.

Én inkább a szép design miatt hordom majdnem minden nap. Jó ásvány vadászatot, kedves szenvedély-társaim, akik pedig még nem gyűjtők, jó böngészgetést, könnyű ráfüggeni a témára. 

Regisztrálj te is tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...