Oriflame termékek

Royal Velvet krémes arctisztító tej

IMG_20160306_134557

A Royal Velvet termékcsalád tagjait még nem volt szerencsém kipróbálni, ez a széria azonban a Royal Velvet krémes arctisztító tejjel megtört. Nagy várakozásokkal vetettem bele magam a használatába, hiszen ezt a vonalat Monica Bellucci színésznő közreműködésével hozta létre az Oriflame. Ki is lehetne alkalmasabb egy elegáns, életteli, izgalmas és vonzó termék népszerűsítésére, mint ez a gyönyörű színésznő?

A Royal Velvet termékek nemrégiben újításon mentek keresztül, hogy a legújabb kutatások eredményeit felhasználva még hatékonyabbá tegyék őket. Fokozott öregedésgátló-hatás, intenzív bőrfeszesítés és Pazar textúra jellemzi a családot.

Ki ne lenne boldog, ha az öregedés jeleit már az arc tisztítása során sikerülne csökkentenie? Ezzel a krémes, könnyű textúrájú arckrémmel ez már lehetséges. Hihetetlenül gyengéd a bőrhöz, nem szárítja azt, ezzel egy időben pedig hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és ragyogást is kölcsönöz.

Egyedülálló összetevője a feketeírisz kivonat. Izoflavonokból és ásványokból álló kiváló hatóanyag-együttese elősegíti a szilárd, feszes bőrszerkezet kialakulását, ugyanis fokozza a kollagén és elasztin termelődését. Ezek által erősíti a bőr ellenálló képességét és rugalmasságát, megerősíti az irharéteget, csökkenti a proteinek elhalását,egyúttal megőrzi a bőr fiatalos kinézetét. A fekete írisz kivonat megőrzi továbbá a hám és az irha közötti bazális membrán minőségét, serkentve a protein szintézisét.

Aki egészséges és szép arcbőrre vágyik, vegye komolyan az esti arctisztítást. Sminkkel és az aznap a bőrre rakódott szennyeződésekkel és a termelődött faggyúval borított arccal lefeküdni nagy gondatlanság. A jó arctej jellemzői a következők:

-anyagai könnyen és gyorsan elegyednek bőrön és a pórusokban lévő zsíros szennyező anyagokkal

-nem von el vizet a bőr mélyebb rétegeiből

-segíti a bőr öntisztító képességét

-ha kivédi a kemény víz ártó hatását

-nem izgatja a szemet.

A Royal Velvet krémes arctej ezen szempontok mindegyikének megfelel, így bátran használhatjuk. Egy benedvesített vattakorongra nyomjunk egy borsónyi mennyiséget és töröljük át vele az arc, a nyak és a dekoltázs területét. Meg fogunk lepődni, mi mindent távolít el és közben táplál is!

Még szintén kedvelheted...