Oriflame termékek

Őszi sminktrendek az Orfilame-től

Tizenöt éves korom óta sminkelem magam rendszeresen és bár kezdetben csak az alapozó, szemceruza, szempillaspirál triót ismertem, de tudtam, hogy ezek használata egy nő számára már-már életbevágó. Az évek során azonban egyre inkább elmélyültem a sminkelés rejtelmes világában és rájöttem, hogy sokkal többet is ki tudok hozni magamból, ha egy picit odafigyelek a részletekre.

Nem vagyok profi sminkes, de egy alap nappali smink elkészítése nem okoz problémát, sőt egy-egy buli alkalmával vagányabbra szoktam venni a figurát. Sokféle terméket használtam már, van, amiről jó és van, amiről nagyon negatív a tapasztalatom, azonban most egy olyan beszámolót olvashattok, amelyek az Orfilame különböző termékeiről szólnak és amelyek – majd Ti is láthatjátok – de maradéktalanul beváltak.

 

The One kőpúder és a More by Demi ajakrúzs

more by demi

Múlt héten kaptam meg az Orfilame termékekkel teli dobozkámat, amiben azonnal szemet szúrt a The One kompakt púder. Először is tisztázandó, hogy púder mániás vagyok, ugyanis – főleg a nyári időszakban – elég izzadós vagyok, vagyis az arcom azonnal csillogni kezd, ha harminc fok fölé szökik a hőmérséklet. Bár ez őszi-téli időszakban nem jellemző, de a szokás hatalom, így a táskámban mindig van egy kompakt púder.

Eddig egyetlen márka termékét használtam, mert bevált és nem szeretek kísérletezni, de a The One kőpúder olyan aranyos kis lila dobozban volt, hogy azonnal lecsaptam rá és bevonultam vele a fürdőbe. Úgy voltam vele, hogy mindent vagy semmit, ugyanis este koncertre készültem, így élesben is bevethettem a tartósságát.

A felvitele nagyon egyszerű, még egy kis szivacs is járt hozzá, bár én inkább púderecsettel szeretek dolgozni, de ha úton vagyok, akkor a szivacs is tökéletes. Miután az alapozót fixáltam vele azonnal feltűnt, hogy az arcom egyáltalán nem csillog, nem foltos, csodás, egyenletes fedést biztosított. Az este folyamán pedig egyetlen egyszer sem kellett javítanom, tökéletesen a helyén maradt. Így a hajnali órákban mondhatni ugyanolyan sminkkel tértem haza, mint amivel elindultam. Egyébként a sminkem részét képezte még a Black árnyalatú Very me szemceruza, ami grátiszként olyan keretet varázsolt a szemeimnek, hogy többen is perceken át megbámultak.

more by demi élesben

Szintén a koncert napján avattam fel a More by Demi dögös vörös piros rúzsát, amely már eleve levett a lábamról az aranyszínű dobozának hála. A rúzsok iránti szerelmem csupán néhány évre tekint vissza, ugyanis a tini éveimben inkább szájfényt használtam, azonban az elmúlt években rájöttem, hogy egy nő sminkes ládikájából nem hiányozhatnak a rúzsok, a vörös rúzs pedig majdhogynem alapkövetelmény.

Ismerősök, barátok és rokonok szerint pedig nekem különösen jól áll, mert viszonylag fehér – márványszínű – a bőröm, vörös a hajam és zöld a szemem, így kicsit vámpíros hatást keltek. Így a vörös rúzs ma már a védjegyemmé vált emellett azért persze más árnyalatokat is szeretek kipróbálni. A More by Demi termék azonban minden várakozásomat felülmúlta: nem maszatolódott, nem kenődött el és három pohár ital után sem kellett újrafestenem. Nagyjából az este felénél jártunk, amikor először belejavítottam, de akkor is csak azért, mert picit elhalványult.

 

The One Soft Rose árnyalatú ajakrúzs és a Very me Grey szemceruza

soft rose

Szombaton a The One Soft Rose árnyalatú ajakrúzsát avattam fel, ugyanis vendégségbe igyekeztünk és szerettem volna valamilyen visszafogott sminket készíteni magamnak. Ha alap sminket készítek magamnak, akkor általában alapozó, kőpúder kombóval kezdem és ezenkívül csak szemceruzát, spirált, pirosítót és rúzst vagy szájfényt használok. Nem volt ez másként most sem.

A Grey szemceruza már első ránézésre is nagyon impozáns darab volt, kicsit zsírkrétára hajazó, így nagyon kíváncsi voltam milyen vele dolgozni. Először még bizonytalanul tartottam a kezemben, ugyanis nem az ilyen ceruzákhoz vagyok szokva, így az első vonalat jól el is rontottam, de egy kis sminklemosás után újra neki futottam. Az eredmény pazar lett. Jól látható, íves, fényes, tökéletes.

Végül a The One Soft Rose árnyalatú matt rúzsát használtam, ami számomra azért volt újdonság, mert nemigen használok matt rúzsokat. Sőt, eddig egyáltalán nem használtam. Ez a kis csoda azonban gyönyörűen simult az ajkaimra és egész álló nap ott csücsült. Egyszer sem kellett javítanom, vagyis megközelítőleg nyolc órát bírt ki egyhuzamban.

 

Ha szeretnétek további teszteket is olvasni, akkor tartsatok velünk, ugyanis legközelebb a Swedish Spa Anti Cellulit termékek kerülnek majd górcső alá.

Még szintén kedvelheted...