Oriflame termékek

Oriflame Novage Ultimate Lift – éjszakai krém

Az új NovAge termékcsalád kifejlesztésekor az Oriflame a 40 feletti korosztályra is gondolt és számukra is megalkotta a hatlépéses arcápoló család megfelelő tagjait.

A korcsoport mellett az alábbi bőrproblémák esetén célszerű az Ultimate lift termékeket választani: megereszkedett arcbőr, ráncok a homlokon és a szemkörnyéken, szarkalábak megjelenése, szem alatti ráncok kialakulása illetve ráncok a felső ajkak környékén.

Fontos tudni, hogy ha a bőr már veszített feszességéből, emiatt idősebbnek fog látszani. Évente átlagosan 1% ereszkedik a bőrünk, ezzel a problémával vehetjük most fel a harcot ezekkel a termékekkel.

A szettben található termékek aminosavban gazdag AspartolLift technológiával készültek, növényi őssejtkivonatokat és Tri-Peptide-technológiát tartalmaznak. A következő enzimek mindegyike megtalálható bennük: 1. energizáló peptid, mely egy rizsből nyert fehérje és növeli a sejtek energiáját. 2. kollagén peptid, melyet élesztőből nyernek és a kollagénszintézis fokozására szolgál. 3. antioxidáns peptid, melyet búzából nyernek ki és a bőr védekezési mechanizmusát fokozza.

Az AspartoLift a bőr elasztikus rostjait termelő sejteket célozza meg. A sejtek ezek hatására megújulnak, rugalmasságuk és aktivitásuk helyreáll. A megújult kötőszöveti réteg ezáltal fokozza a kollagén és elasztin termelődését. Ennek hatására feszesebb és fiatalosabb lesz az arcbőr, az arc kontúrja erőteljesebb lesz.

A bőr akár 70%-al rugalmasabb és feszesebb lesz 12 hét használatot követően, de már 4 hét alatt szembetűnő változáson megy keresztül.

Ez az éjszakai krém a bőr bioritmusához igazodva nem csak hidratál, de mélyrehatóan fel is tölti a bőrünket értékes ápoló anyagokkal. Mivel elsődlegesen nem a védekezési funkciót látja el, hatásosabban veszi fel a harcot a ráncainkkal. A megtisztított, szérummal táplált bőrre viszem fel, így koncentráltan feszesít, és helyreállítja a megereszkedett bőr rugalmasságát.

Egyes bőrgyógyászok véleménye szerint érdemes már 5 évvel az ajánlott korcsoport elérése előtt váltani egy táplálóbb krémre, így a komolyabb ráncok megelőzésére is lehetőségünk nyílik. Ehhez semmi nem lehet jobb választás ennél a krémnél. Díszíti a fürdőszobát, nagyon nőisen és elegáns a nehéz üvegtégelyével és finom illatával. 2-3 hét után látványos és érezhető is a változás, mindenképp megéri tenni vele egy próbát!

A legtökéletesebb hatás érdekében használd mind a hat terméket, így már 3 hónap alatt sokkal fiatalosabb lesz a bőröd.

 

Még szintén kedvelheted...