Oriflame termékek

Oriflame The One szempillaspirál

nelli 2

Hogy mennyire fontos és alapvető smink kellék a szempillaspirál, azt már gyerekkoromban megtapasztaltam, amikor is az első randim előtt. Körülbelül tizenöt-hat évesen az egyetlen, amit akkoriban használtam magamon a szempillaspirál volt. Rúzs, alapozó semmi, maximum egy kis korrektor és a spirál. Lényegtelen, hogy hosszú vagy rövid az ember szempillája, szerintem majdnem minden nő imádja, legalábbis szükséges kozmetikai eszközként tekint rá.

Olvasni több blogban, magazinban, hogy nem lehetséges, hogy ne legyen legalább 1 spirál és egy alapozó az embernél, ahogy mondani szokás, de én kiegészíteném ezt egy fekete vagy sötét szemceruzával is. A rúzs már csak hab a tortán, és bevallhatjuk, hogy nem is minden nap szükséges, sőt a pasik jó része nem szereti – és sajnos egyre kevesebb csókálló rúzzsal találkozik az ember, amik pedig a piacon vannak, marha drágák.

Visszatérve a szempillaspirálra.

Volt már nekem kék, barna, fekete is, de még mindig az utóbbi, a klasszikus fekete vált be leginkább, tudniillik az emeli ki legszebben a pillákat. Sajnos a vízálló és könnyálló spirálok olyannyira megtapadnak a szemen, hogy ezektől az utóbbi években eltekintek, de természetesen ezeket is próbáltam már, némelyikük make up eltávolítóval le is jön, de vízzel valóban esélytelen. Általában 2-3 havonta szoktam új spirált venni. Megfigyeltem jó ideje, hogy nekem a műanyag kefés spirálok sokkal jobban használnak!

Hogy ezzel ki hogy van, nem tudom, nekem tovább is tart és jobb érzés használni is, legalább 4 márka termékét próbáltam ki és csak ezt tudom megerősíteni. Évekbe tellett, és eljutottam az Oriflame-hez, kipróbáltam két termékét is. Először a The One spirált, szinte csak jót tudok róla mondani, csak lehetne kicsit „szaftosabb” úgymond, több lehetne benne a festék, hogy szebben-jobban megtapadjon a szemen. Szerintem a kefe mérete és sűrűsége megfelelő.

Ezt követően a sokkal impozánsabb külsejű Giordani gold-ot rendeltem meg. Ennek a kiszerelése sokkal szebb, de szerintem a The One jobb és praktikusabb használni, nem megy bele a szembe, sőt, tovább is tart. Sajnos a Giordani-ból néha a szemembe is került a festékből, talán a kefék sűrűsége és hossza miatt lehet ez? Lehet, hogy csak hosszabb szempillájúaknak találták ki, az enyém sem nem hosszú, se nem rövid. Ettől függetlenül használom, minden este lemosom az Oriflame waterproof make up remover-rel, ami viszont kiváló termék. Csukott szemmel használjátok, szembe ne kerüljön és használat előtt mindig rázzátok fel!

Még szintén kedvelheted...