Oriflame termékek

Oriflame The One szemöldökszépítő készlet

IMG_20160212_084834

A tökéletesen formázott szemöldök az egyik titka arcunk optimális megszépítésének. A megfelelő forma nyitja a tekintetet, karakteressé teszi a vonásokat.
Ebben nyújt hatalmas segítséget a The One szemöldökszépítő készlet.

A kompakt, többfunkciós készlet használatával szemöldökünk természetesen hangsúlyos lehet. De hogyan is formázzuk meg magunknak? Amennyiben megoldható, az első alkalmat bízd szakemberre / kozmetikusra. Ezt követően már óvatosan magunknak is karban tudjuk tartani a formát. A szemöldököd az orrcimpáddal egy vonalban kell, hogy kezdődjön, és itt is legyen a legvastagabb. A legmagasabbra ott kell ívelnie a szemöldöködnek, ahol az orrcimpádat a pupilláddal összekötő vonal meghosszabbítása metszi a szemöldök ívét. A szemöldököd végét az orrcimpádat a külső szemzugoddal összekötő vonal jelenti.

Ha már megvan az archoz illő forma, következik a kiemelés. A The One készletében két, egymással összedolgozható árnyalatot, 2 ferde végű applikátort és rögzítő viaszt találsz.
A lila kompakt felső, felfele nyíló rekesze a két barna port tartalmazza a színezéshez. Csodálatosan pigmentált porokról van szó, így érdemes óvatosan bánni velük. Az alsó, kifele húzható rekeszben bújik meg a két mini ecset, az egyik fekete, míg a másik fehér színű. Elé kicsi a fejük ahhoz, hogy még egy igazán vékony íven és precízen lehessen alkalmazni. Az ecsetet finoman érintsük a hajszínünkhöz közelebb álló színbe és húzzuk ki vele a szemöldök alsó ívét. Ezt követően felfele és kifele irányuló, szálazó mozdulatokkal töltsük ki a teret a felső ívig.

Ne fessük túlságosan teltre a szemöldökünket, a természetességre törekedjünk. Mivel a barna por a sötét hajhoz, a világosabb pedig szőke árnyalatokhoz ideális, megeshet, hogy nem egyik sem illik tökéletesen a te színeidhez. Ez esetben a két színt keverheted akár az ecseten, vagy egymáson építve is. Fontos, hogy a szemöldök színe a hajnál egy-két árnyalattal világosabb legyen, így nem öregíti a kinézetünket.

A fehér színű ecsettel a felső részben található, átlátszó viasszal rögzítjük a kész sminket, ezzel is óvatosan bánva és finom mozdulatokkal alkalmazva.
Ha már megbarátkoztál ezzel a technikával, célszerű egy hosszabb nyelű, speciálisan szemöldökre tervezett ecsetre váltani, de a szetthez tarozó darabok is tökéletesen helyt állnak.
Mindenképpen szuper ez a kis szett, utazáshoz is ideális, hiszen minden megvan benne, amire a mindennapok során szükségünk lehet ilyen téren. Ráadásul a megfestett forma és szín egész nap tart, így tényleg érdemes beruházni rá.

Még szintén kedvelheted...