Oriflame termékek

Oriflame The One rúzs

Oriflame The One rúzs

Tudtátok, hogy minden évben megválaszt a Pantone nevű cég egy színt az év színének? Idén ez a korall és annak árnyalatai. Ezért is döntöttem egy csodás korall árnyalatú, meleg színű rúzs mellett tavaszra, amely passzol bőrszínemhez és szemszínemhez (hisz megfelelő árnyalatot választottam) és egyúttal követem a trendet is. Ez az árnyalat pedig a Coral Ideal.

Ha egyetlen termékcsaládot kellene választanom az Oriflame-től, amit biztosan újraveszek, az a rúzsaik, illetve a The One termékek. Komolyan mondom, elégedetten konstatálom, hogy ezek a rúzsok meghaladták az elvárásaimat. Kedvenc sminktermékeim talán a rúzsok, szájfények, legalább tíz darab van nekem (sose fogynak el, nem is javaslom senkinek, hogy túl gyakran vásároljon). Rúzsvásárlásnál nem lőhetünk mellé, hiszen nagyon nem mindegy, mi van az ajkunkon. Nem elég, hogy a bőr érzékeny szerv, sok szennyeződés éri közvetlenül, az ajkainkat a nyelvünkkel olykor még ízlelgetjük is, konkrétan le is nyeljük ami rákerül, ivásnál, evésnél minimum. Tehát tényleg fontos, hogy jó minőségű rúzst válasszunk. Ami szerintem tilos: no name márkáktól rendelni Kínából és külföldről, bevizsgálatlan termékeket venni aluljárókban, piacról. Drogéria az oké, ott is jobb, ha utánaolvasunk az alapanyagoknak.

Személy szerint nem annyira preferálom a matt rúzsokat, többnyire akkor is szárítanak vagy beülnek a ráncocskákba, ha aláhidratálok. A szájfények maximum egy órát tartanak, ezért a sima, klasszikus rúzsokat kedvelem legjobban, ezeket használom legtöbbször, de nem többször, mint 1-2 alkalommal egy héten. Kiválasztottam hát a Coral Idealt, amelynek kellemes, enyhe vanília illata van, de nem émelygős, tényleg nagyon szofisztikált. A szín tökéletes, ahogy feljebb írtam, mindenkinek javaslom idén legalább egy korall színű sminkcucc beszerzését és lehetőleg valami ruhát is, kiegészítőket is. Nagyon üde, kellemes és szexi szín, én már alig vártam, hogy újra menő legyen – pár éve volt, ha jól emlékszem kb. 2015-ben. Ez a rúzs semmi ütős, nem egésznapos cucc (ez nagyon ritka is még a top designer márkáknál is), egyszerű hidratáló rúzs, nem szárít, nem maszatolódik, semmi nagyon extrát nem hoz, de néhány órát fenn van a számon és ez pont elég. Csókot nem áll, kajálást sem, de nem is erre lett vásárolva. Nem olyan szép a fedése, mint a Giordaninak, de arról írok majd egy másik cikkben. Addig is, ajánlom olyanoknak, akiknek elég, ha 1-3 órát van fenn egy rúzs, és nem várnak többet egy ilyen terméktől, mint amire az hivatott, az árnyalat pedig extra menő!

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...