Oriflame termékek

Oriflame The One krémes, matt rúzsok

oriflame-the-one-ruzs

Az Oriflame egyik igen komoly szériája a The One nevű rúzsok. A rúzsok egy szép lila tokban vannak… elrejtve. Igen, ugyanis a tokja alapján nem tudod beazonosítani, hogy milyen színű, így ki kell nyitnod ahhoz, hogy megnézd. Ami nem annyira praktikus, ha több színben is van neked ebből a rúzsból.

A textúrája rögtön felkenéskor krémes, de olyan 10-15 perc után teljesen matt lesz. Én azért szeretem kimondottan a The One kollekciót, mert kényelmes viselni, de ugyanakkor nem túl fényes. A komfortérzet annak köszönhető, hogy különböző természetes tápanyagokkal táplálja az ajkaid, mint például jojoba, avokádó és goji-bogyó kivonatok. Jelenleg nyolc színben kapható, és a legtöbb szín érett, sötétebb, ami inkább a harmincon túli nőket célozza.

Tapasztalataim szerint az Oriflame rúzsok eléggé tartósak. Akár 4-5 órán át is tartanak, még akkor is, ha közben falatoztál, vagy ittál. Az alábbi skálán láthatod, milyen színekben kapható az Oriflame The One rúzskollekció.

 

oriflame-ruzsok-szinei

 

Regisztrálj te is Oriflame klubtagnak, hogy kedvezményesen tudj rendelni termékeket, és részt vehess olyan nyereményjátékokban, amik csak tagoknak szólnak:

Név:
Email:
Leánykori név:
Telefonszám:
Születési idő:
Anyja leánykori neve:
Postacím:
Oriflame tag vagy már? (igen/nem)

 

Oriflame klubtagnak lenni semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont számtalan előnyét élvezheted. Kedvezmények és ajándékok, amik csak a regisztrált tagoknak járnak!

10025

Még szintén kedvelheted...