Oriflame termékek

Oriflame The One Korrektor

Oriflame The One korrektor

Az Everlasting Precision korrektor Fair beige árnyalatát választottam már meglévő The One alapozómhoz, ez tűnt úgy, hogy passzol árnyalatban és fontosnak tartom, hogy legyen egy korrektorom is. Nem minden nap használok alapozót, ha leszaladok a boltba vagy rövidebb útra megyek, szinte biztos, hogy csak a bőrhibákat eltüntető korrektorra esik a választásom. Így szellőzik a bőr (ami egyáltalán nem biztos, hogy a belvárosban egészséges), és egyáltalán, gyors, rövid utakhoz praktikus.

A tökéletes fedés érdekében szokták bevetni a sminkesek alapozó használat után vagy előtt. Mindkettőre láttam már példát. Ezután persze jön a púder, esetleg fixáló spray. Több fajtája van, mint gondolom tudjátok, a tégelyestől a stiften át a tubusosig, ceruzás vagy rúzs formájú, tényleg legalább hatféle formájú kapható a piacon.

Többféle volt már nekem, ami engem illet, általában a ceruza és rúzs vagy stick formájúak túl szárazak voltak, szeretem, ha egy kicsit krémes, de nem ragacsos állagú.

Nekem egyből megtetszett a The One kiszerelése, krémmánián is öt csillagot kapott, nem véletlenül, tényleg nagyon kis tartós, kellemesen alkalmazható darab, könnyű eldolgozni. Karikás szeműeknek ajánlom, az enyém szinte mindig az, hiszen gyeden vagyok a gyerekemmel, gondolhatjátok… .

Mindenképp ad egy egységes bőrképet, ha a megfelelő árnyalatú alapozóval együtt használjuk. Őszintén szólva, ehhez még nem használok ecsetet, simán a kis saját ecsetével viszem fel és kézzel eldolgozom, mintegy belepontozom az ujjaimmal a bőrbe és ezután jön a púder a sminkre. Biztosan mondhatom, hogy legalább öt évet fiatalít, ha használjátok és ha semmi másra nincs időtök, a szépen hidratált bőrötökre legalább korrektort alkalmazzatok, a bőrtípusotoknak megfelelőt, minden nap.

A krémes fajta eleve leginkább a szemkörnyékre van kitalálva, mint ahogy a ceruza inkább pattanásokra, ezért külön erre ajánlom, de kapillárisokra is jó lehet, orr körül. Ami még fontos, érdemes előtt szemhéjra és alá használni hidratáló vagy öregedés lassító szemránckrémet, én az Uriage-ot részesítem előnyben már egy éve. A hidratálást és tisztítást soha ne felejtsétek, ez mindennél fontosabb!

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...