Oriflame termékek

Oriflame The One Color Unlimited rúzsok

1

A The One Colour unlimited rúzsok  nagyon izgalmasnak tűntek, így tettem egy próbát a Berry crush árnyalattal. Nagy várakozással vetettem bele magamat a használatába, hiszen tartós hatású, tökéletes fedést ígérő, ráadásul matt hatású rúzsnak ígérkezett. (Szerintem sokan tudjuk már, hogy jól fedő, nem szárító hatású matt rúzst roppant nehéz találni. Drogériás viszonylatban roppant ritka, de még a high-end daraboknak is nagy feladat ez.)

A színskálán jelenleg 5 árnyalat található, a hétköznapokon is bátran viselhetőtől kezdve egészen a merész esti árnyalatokig, de az idősebb korosztály is talál magának megfelelő színt ezek között.

A csodás kis bordó rúzsom egy nagyon elegáns, karcsú, kecses kis tokban rejtőzik. Kis mérete miatt minden női táskában elfér, bár így a mennyiség kicsit kevesebb a megszokott rúzsoktól. (Igazi luxus érzetet kelt, hogy ez a finom kis tok egy csinos papírtokban érkezik hozzánk, védve a kompaktot a karcolódástól. A papíron minden fontos tulajdonságát elolvashatjuk.)

Ezt szerencsére a minősége kompenzálja, hiszen alig kell belőle felvinnünk az ajkainkra, és máris hozza a csodás, intenzív fedést. Matt rúzsok viselése előtt nem árt az ajkainkat leradírozni és aláhidratálni, hiszen a finis sajátossága, hogy a bőrfelszín minden apró hibáját kiemeli. A The ONE esetében viszont elég volt egy minimális mennyiségű ajakbalzsamot felvinnem és már alkalmazhattam is ezt a bársonyos formulájú színt.

A formulája kicsit keményebb, ez is árulkodó jele a matt végeredménynek. Precízen fel lehet vinni az ajkakra önmagában is, bár egy rúzsecsettel sokkal pontosabb munkát végezhetünk. Az intenzívebb színek esetén nem árt az ajkunkat ajakceruzával körberajzolni, hogy a rúzsunk véletlenül se fusson ki az apró szájkörnyéki ráncokba, de ennél a darabnál ettől sem kell különösebben tartani, nem tapasztaltam vele ilyen problémát.

2

A finissel tökéletesen elégedett vagyok, valóban nagyon intenzív, bársonyos külsőt ad az ajkaimnak.

A tartósság szempontjából azonban sajnos az ígért 12 órát nem tudja teljesíteni. Átlagban 4-6 órát bír szépen az ajkakon, az evés-ivást viszont rosszul viseli, ezek után mindenképp érdemes megigazítani.

Szerencsére azonban szépen, egyenletesen kopik, nem kukacosodik, nem ül meg az ajkak redőiben. Így semmiképp nem kell attól tartani, hogy vállalhatatlan külsőnk lesz, ha épp nincs módunk igazítani rajta.

Mindent egybevetve nagyon megszerettem ezt a darabot, bátran merem ajánlani minden rúzskedvelő lánynak, hölgynek. Karácsony estére remek választás lehet a Berry crush árnyalat.

Normál ára 2199 Ft, de akciósan már 1199 FT-ért a miénk lehet.

Még szintén kedvelheted...