Oriflame termékek

Oriflame possess

Oriflame possess

Nos, ez méltón a titulushoz és névhez, tényleg birtokolja a titkot és tényleg parfüm. Az illat minőségét tekintve is és tartósságát is nézve parfüm. Árát tekintve is az Oriflame-nek egy drágább, jobb illata. Elsőre nekem édes, de nagyon nyaralásos érzésem van tőle, tehát nem mondanám téli illatnak, annak ellenére, hogy nem savanykásan citrusos. Abszolút tengerparti emlékek jönnek elő, ha szippantok belőle. Van egy kaviáros jellege, mindenesetre bergamottal kezd, a szívjegy zsálya és só, igen, só! Az alapjegy pedig tölgy. Tehát ez egy fás parfüm. Én totálisan érzem azt a kaviárt, amit egy régebbi designer parfümben, de ebben elvileg nincsen ilyesmi.

Mindazonáltal, van benne valami plusz, ez kétségtelen, ezért ez a kedvencem a párom parfümjei közül most. Ha arra kérne bárki, hogy egy dögös, elegáns parfümöt ajánljak az Oriflame-től, csak ezt ajánlanám. A női verziója is csak jó lehet, ahogy olvasom… jázmin, bergamott, orchidea, napraforgó, ribizli, alma, szantál… Huuuh! Kipróbálom majd. De ezt is nyugodtan mondhatjuk unisex illatnak, bár talán kevésbé, mint a Friends world-öt. Igazából ízlés dolga, hogy mit merünk vállalni nőként, ezt nem igazán lehet belőni másoknak pontosan.

Egy nagyon híres designer parfümhöz hasonlítják bizonyos kommentekben a fragrantikán, ez is azt jelenti, hogy az illat elég népszerű, hiszen épp egy bestsellerhez hasonlítják. Jópofa a kupak, katonás, fém vagy fémhatású műanyag. Mintha egy sisak lenne. Hát, teljesen el tudom képzelni magam tengerparton, a párom karjaiban, úgy, hogy ilyen illata van közben.

Mindig az mozgat meg illatok vásárlásakor, hogy mit idéz fel bennem az illat. Teljesen mindegy, hogy agyonhájpolt vagy olcsóbb kategóriás dologról van szó, ha jó élményt tud bennem kiváltani, vagy egy emlékhez tudom kötni, tuti, hogy végem van, megveszem. Akkor is, ha édeskés, akkor is, ha citrusosabb, nincs kizárólagosság bennem e téren, lényeg, hogy ízléses legyen, ne legyen közönséges. Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy kéthetente veszek illatot, bár olyan időszakom is volt, hogy majdnem ennyiszer vásároltam. Meg kell tudni húzni egy ésszerű határt, még akkor is, ha az embert felveti a pénz, bár nyilván akkor jóval magasabb a költési küszöb.

Én nagyon szeretem, ha jó illatom van, még inkább, ha ez az illat tartós, és azt is, ha kifejezetten nagy a hatósugár, persze, nem baj, ha egy egész teremnyi ember nem érzi a parfümöm. Úgy gondolom, ebből a Possess the secretből akár három-négy fújás is bőven elég, és meg is hozza a hatását, de ízlés dolga. Ezt a parfümöt is inkább tavaszra-nyárra ajánlanám, mindenképp melegebb időbe. Nem fullasztó, édeskés, fás viselet. Garantáltan magabiztosabbá teszi a viselőjét, van benne valami dögös. Tavasszal, tél végén kiváló és kíváncsi vagyok, mit hoz ki a pasikból kifejezetten izzadós időben .

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...