Oriflame termékek

Oriflame Love Potion parfüm

love potion

Így Valentin-nap elmúltával mi mást is viselhetne egy nő, ha nem az Oriflame Love potion eau de parfum illatát. Mint ahogy a neve is mondja, igazi szerelmi bájital ez az esszencia. Minden nő parfümkollekciójában kell lennie legalább egy, igazán hódításra alkalmas illatnak, ami által ellenállhatatlannak és csábítónak érzi magát.

A Love potion igazán tökéletes erre a feladatra. Valódi tagja az orientális-keleti illatcsaládnak, melynek főbb jellemzői, hogy erős, fűszeres, édes illatokból áll, érzékiséget és erotikát közvetít, titokzatos és bódító.

Fejjegyei között szerepel a gyömbér, mely enyhén gyümölcsös jelleget kölcsönöz a kompozíciónak més meghatározza első találkozásunkat az illattal.

Szívjegyében megtalálható a csodás, balzsamos csokoládé, így kiteljesedik ez az elbűvölő, meleg illatfelhő.

Az alapjegyet itt a kakaóvirág meleg, édes, balzsamos illata hordozza, mely hosszú órákon át körülölel, tartósan érezhető felhőt von a viselője köré.

Az orientális illatok jellegzetes eleme, az ámbra a világ legdrágább anyagainak egyike. (Az ámbráscetek által a bélfal védelmére kiválasztott szürke, néha feketés, viaszos állagú illatos ámbra évszázadok óta a parfümgyártás alapanyaga, mivel megakadályozza az illatok felbomlását. Kilója 10 ezer dollárba, azaz több mint 2 millió forintba kerül.)

Az illat Eau de parfum jellege garantálja, hogy ez a mesés illat egész nap tartós maradhasson. Ez az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb parfüm koncentráció, 10-30% közötti parfümolaj tartalommal. Illata órákig tart, az alap illatjegyek akár 24 órán át is, így igen alkalmasak egész napi használatra.

Megjelenésében is igazi kis boszorkány ez a parfüm. A lapos, feketébe hajlóan bordó üvegcse igazi varázsitalnak hat. Azt ezt megkoronázó kupak sem egy hétköznapi darab. Hol Loubutin-tűsaroknak, hol boszorkánysüvegnek hat, ezzel sem engedi hogy megfeledkezzünk róla, míg fő funkcióját is tökéletesen ellátja, biztosan zárja az illatot az üvegcsébe.

Nagyon határozott, karakteres illat ez. Érett, öntudatos, csábító nőkön az igazi, hiszen nagyon karakteres és kell tudni viselni. Ha te még nem vagy ilyen, de már ébredezik benned a boszorkány, tégy egy próbát ezzel az illattal: elvarázsol és kihozza belőled az igazi nőt!

Még szintén kedvelheted...