Oriflame termékek

Oriflame Oxygen Boost – oxigénes mini szett

Az Oriflame Oxigénes mini szett nappali és éjszakai krém.

25197_1

A környezetszennyezés, a szennyezett levegő miatt kevesebb oxigént kapnak a bőrsejtjeink is. A kevesebb oxigén pedig azt jelenti, hogy a bőrsejtjeid nem tudnak rendesen funkcionálni. Ezért a bőröd fakó és fáradtabb lesz. Az Oriflame kutatói egy olyan megoldást fejlesztette ki, amivel a bőrsejteket oxigénnel tudják ellátni.

Az Oriflame Oxygen Boost krém aktív oxigénnel látja el a bőrsejteket, ráadásul az oxigén molekulákat közvetlenül a sejtekhez vonzza. A több oxigén pedig jobb sejtmegújulást jelent, vagyis egy sokkal frissebb bőrt.

A krémet olyanoknak ajánljuk, akik nagyobb városokban élnek, és nagyobb a légyszennyezettség.

Az én véleményem:

Az én bőröm abszolút szereti ezt a krémet! A textúrája finomabb, és nem túl folyós, pont tökéletes. Az illata nekem frissességet áraszt, ami miatt különösen szeretem. A krémből elég egy egészen kevés mennyiség is az egész arcodra. A krém felszívódására egy kicsit várni kell, de én ezt nem érzem hátránynak.

Regisztrálj te is Oriflame klubtagnak, hogy kedvezményesen tudj rendelni termékeket, és részt vehess olyan nyereményjátékokban, amik csak tagoknak szólnak:

Név:
Email:
Leánykori név:
Telefonszám:
Születési idő:
Anyja leánykori neve:
Postacím:
Oriflame tag vagy már? (igen/nem)

 

Oriflame klubtagnak lenni semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont számtalan előnyét élvezheted. Kedvezmények és ajándékok, amik csak a regisztrált tagoknak járnak!

10025

Még szintén kedvelheted...