Oriflame termékek

Oriflame Novate True Perfection – bőrtökéletesítő

A NovAge True perfection termékcsaládot kimondottan a húszas éveikben járó fiatal nők számára fejlesztették ki.

Hat lépéses arcápoló programja segít abban, hogy a fiatalok rohanó életmódjával járó káros környezeti tényezőkkel megküzdjön, és elejét vegye a bőröregedés első jeleinek.

Értékes összetevőinek segítségével fokozza a bőr ragyogását: perzsa selyemfa- és acaiból nyert növényi őssejtkivonatot tartalmaz.

A perzsa selyemfa-kivonat semlegesíti a sejtek szennyezettségét, és észrevehetően csökkenti a fáradtság jeleinek láthatóságát. Stimulálja a bőr kollagén szintézisét és erősíti a bőr ellenálló képességét, hiszen nagyon gazdag aminosavakban és ásványi anyagokban. AZ így kapott kivonat bőrkondicionáló hatású, regenerálja, táplálja a bőrt és élénkíti a bőr mikrocirkulációját, ezáltal hatékonyan méregtelenít, és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Az acai-bogyó egy áfonyához hasonló bogyós gyümölcs, mely Észak-Brazíliában őshonos. Az Acai olyan magas vitamin és ásványi anyag, valamint antioxidáns tartalommal rendelkezik, mint semmilyen más gyümölcs, ezáltal visszapótolja a szervezetbe a hiányzó értékes tápanyagokat. Gátolja az öregedési folyamatokat, növeli a szervezet védekezését a stressz káros hatásaitól és kivédi a szabad gyökök sejtkárosító hatását.

Az új, továbbfejlesztett formulájú szérumhoz InstantGlow Komplexszet adott az Oriflame. Ez simábbá teszi a bőrt, fokozza a ragyogását, késlelteti a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Már a használat során is feltűnik, hogy ebben a tejfehér krémben mikroszkopikus fényvisszaverő részecskék vannak. A beszívódást követően így azonnal látványosan ragyogóbb lesz a bőr, mégsem feltűnő vagy tolakodó a csillogás. Mindeközben belülről véd és táplál. Könnyű, gyorsan a bőrbe szívódó formulája optikailag tökéletesíti a bőr tónusát.

A szérumot pumpás adagolóval nyerhetjük ki a nyáriasan vidám, mégis elegáns és minőségi üvegből. Igazi luxusérzetet kelt ez a kiszerelés, ráadásul az értékes krém precízen adagolható.

Az illata friss, tengeri szélre emlékeztet, nagyon üdítő és tényleg a fiatalabb korosztályhoz illő.

Heti 2-3 alkalommal használva garantáltan sokat javít a bőrképen és segít megelőzni a bőröregedés első jeleit.

Mindenképp célszerű hozzá használni a termékcsalád többi tagját is, így érheted el a legoptimálisabb eredményt.

Még szintén kedvelheted...