Oriflame termékek

Oriflame Novage Ultimate Lift – bőrpuhító tonizáló lotion

Az új NovAge termékcsalád kifejlesztésekor az Oriflame a 40 feletti korosztályra is gondolt és számukra is megalkotta a hatlépéses arcápoló család megfelelő tagjait.

A korcsoport mellett az alábbi bőrproblémák esetén célszerű az Ultimate lift termékeket választani: megereszkedett arcbőr, ráncok a homlokon és a szemkörnyéken, szarkalábak megjelenése, szem alatti ráncok kialakulása illetve ráncok a felső ajkak környékén.

Fontos tudni, hogy ha a bőr már veszített feszességéből, emiatt idősebbnek fog látszani. Évente átlagosan 1% ereszkedik a bőrünk, ezzel a problémával vehetjük most fel a harcot ezekkel a termékekkel.

A szettben található termékek aminosavban gazdag AspartolLift technológiával készültek, növényi őssejtkivonatokat és Tri-Peptide-technológiát tartalmaznak. A következő enzimek mindegyike megtalálható bennük: 1. energizáló peptid, mely egy rizsből nyert fehérje és növeli a sejtek energiáját. 2. kollagén peptid, melyet élesztőből nyernek és a kollagénszintézis fokozására szolgál. 3. antioxidáns peptid, melyet búzából nyernek ki és a bőr védekezési mechanizmusát fokozza.

Az AspartoLift a bőr elasztikus rostjait termelő sejteket célozza meg. A sejtek ezek hatására megújulnak, rugalmasságuk és aktivitásuk helyreáll. A megújult kötőszöveti réteg ezáltal fokozza a kollagén és elasztin termelődését. Ennek hatására feszesebb és fiatalosabb lesz az arcbőr, az arc kontúrja erőteljesebb lesz.

A bőr akár 70%-al rugalmasabb és feszesebb lesz 12 hét használatot követően, de már 4 hét alatt szembetűnő változáson megy keresztül.

Ez a frissítő hatású, vizes-zselés állagú, tonizáló arcápoló lotion HydraPlus-technológiával készült. Az arctisztító tej után ezzel törlöm át az arcomat: vattakorongra nyomva. Hatékonyan távolítja el a smink és a napi szennyeződések maradékait. Hidratál, puhább bőrfelszínt hagy maga után, így igazi élmény lesz a tápláló arckrém felkenése. Finom, édes illata van, parfüm-hatással, ezzel is gondoskodik a kényeztetésről.

A legtökéletesebb hatás érdekében használd mind a hat terméket, így már 3 hónap alatt sokkal fiatalosabb lesz a bőröd.

 

 

 

Még szintén kedvelheted...