Oriflame termékek

Oriflame Novage True Perfection

Oriflame Novage True Perfection

A NovAge True perfection termékcsaládot kimondottan a huszas éveikben járó fiatal nők számára fejlesztették ki.

Hat lépéses arcápoló programja segít abban, hogy a fiatalok rohanó életmódjával járó káros környezeti tényezőkkel megküzdjön, és elejét vegye a bőröregedés első jeleinek.

Értékes összetevőinek segítségével fokozza a bőr ragyogását: persza selyemfa- és acaiból nyert növényi őssejtkivonatot tartalmaz.

A perzsa selyemfa-kivonat semlegesíti a sejtek szennyezettségét, és észrevehetően csökkenti a fáradtság jeleinek láthatóságát. Stimulálja a bőr kollagén szintézisét és erősíti a bőr ellenálló képességét, hiszen nagyon gazdag aminosavakban és ásványi anyagokban. AZ így kapott kivonat bőrkondicionáló hatású, regenerálja, táplálja a bőrt és élénkíti a bőr mikrocirkulációját, ezáltal hatékonyan méregtelenít, és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Az acai-bogyó egy áfonyához hasonló bogyós gyümölcs, mely Észak-Brazíliában őshonos. Az Acai olyan magas vitamin és ásványi anyag, valamint antioxidáns tartalommal rendelkezik, mint semmilyen más gyümölcs, ezáltal visszapótolja a szervezetbe a hiányzó értékes tápanyagokat. Gátolja az öregedési folyamatokat, növeli a szervezet védekezését a stressz káros hatásaitól és kivédi a szabadgyökök sejtkárosító hatását.

Ezt a nagyon lány krémet a reggeli arctisztítás után viszem fel a bőrömre (előzőleg tisztítót és tonikot is használjunk), és finoman, körkörös mozdulatokkal táplálom a bőröm. Ezzel máris sokat tehetünk azért, hogy a napunk kellemesen induljon. Ettől a krémes relaxáló masszázstól azonnal hidratáltabb lesz a bőrünk, ragyogóbbnak és egészségesebbnek fog tűnni. Nem mellesleg, késlelteti az első ráncok megjelenését.

A nappali sminkünk alá is tökéletes választás, hiszen gyorsan beszívódik, így időt is spórolunk. Sminkalapnak is kiváló, nem csúszik el rajta az alapozó és a bőrünk sem nyeli el, hiszen jól aláhidratáltunk. Egész nap véd a káros napsugarak, környezeti ártalmak ellen, hogy a bőrünk minél tovább fiatalos maradhasson. Friss, kellemes illatú, a hangulatomat is javítja, viszont egyáltalán nem tolakodó, hamar elillan.

Mindenképp célszerű hozzá használni a termékcsalád többi tagját is, így érheted el a legoptimálisabb eredményt.

Regisztrálj te is tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...