Oriflame termékek

Oriflame Novage True Perfection – szemkörnyékápoló

A NovAge True perfection termékcsaládot kimondottan a huszas éveikben járó fiatal nők számára fejlesztették ki.

Hat lépéses arcápoló programja segít abban, hogy a fiatalok rohanó életmódjával járó káros környezeti tényezőkkel megküzdjön, és elejét vegye a bőröregedés első jeleinek.

Értékes összetevőinek segítségével fokozza a bőr ragyogását: persza selyemfa- és acaiból nyert növényi őssejtkivonatot tartalmaz.

A perzsa selyemfa-kivonat semlegesíti a sejtek szennyezettségét, és észrevehetően csökkenti a fáradtság jeleinek láthatóságát. Stimulálja a bőr kollagén szintézisét és erősíti a bőr ellenálló képességét, hiszen nagyon gazdag aminosavakban és ásványi anyagokban. AZ így kapott kivonat bőrkondicionáló hatású, regenerálja, táplálja a bőrt és élénkíti a bőr mikrocirkulációját, ezáltal hatékonyan méregtelenít, és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Az acai-bogyó egy áfonyához hasonló bogyós gyümölcs, mely Észak-Brazíliában őshonos. Az Acai olyan magas vitamin és ásványi anyag, valamint antioxidáns tartalommal rendelkezik, mint semmilyen más gyümölcs, ezáltal visszapótolja a szervezetbe a hiányzó értékes tápanyagokat. Gátolja az öregedési folyamatokat, növeli a szervezet védekezését a stressz káros hatásaitól és kivédi a szabadgyökök sejtkárosító hatását.

A szemránckrém emellett koffeint is tartalmaz. A koffein egy alkaloida, mely a kávé, a tea, a  kakaó és a kóla leveleiben található. Stimuláló tulajdonságai vannak, segít a bőr problémákon: kisimítja az első mimikai ráncokat, késlelteti azok megjelenését. Csökkenti a szemhéj duzzadtságát és a lilás, sötét karikákat.

A golyós apllikátorral nagyon precízen és kényelmesen adagolható, épp megfelelő mennyiség jut a bőrre. Az így felkent krémet finoman ütögető mozdulatokkal viszem a bőrbe. A vékony, érzékeny bőrt nem szabad a szokványos krémező mozdulatokkal húzni, könnyen roncsolhatjuk a sejteket.

A fémgolyó és a krém együttesen hűsíti a szemkörnyéket, a benne található részecskék pedig azonnal ragyogóbbá teszik a bőrt. Célszerű minden reggel és este is használni, hiszen a megelőzésnek kiemelten fontos szerepe van a szemkörnyéki bőr ápolásában.

Mindenképp célszerű hozzá használni a termékcsalád többi tagját is, így érheted el a legoptimálisabb eredményt.

Még szintén kedvelheted...