Oriflame termékek

Oriflame Novage True Perfection – bőrmegújító éjszakai krém

A NovAge True perfection termékcsaládot kimondottan a huszas éveikben járó fiatal nők számára fejlesztették ki.

Hat lépéses arcápoló programja segít abban, hogy a fiatalok rohanó életmódjával járó káros környezeti tényezőkkel megküzdjön, és elejét vegye a bőröregedés első jeleinek.

Értékes összetevőinek segítségével fokozza a bőr ragyogását: persza selyemfa- és acaiból nyert növényi őssejtkivonatot tartalmaz.

A perzsa selyemfa-kivonat semlegesíti a sejtek szennyezettségét, és észrevehetően csökkenti a fáradtság jeleinek láthatóságát. Stimulálja a bőr kollagén szintézisét és erősíti a bőr ellenálló képességét, hiszen nagyon gazdag aminosavakban és ásványi anyagokban. AZ így kapott kivonat bőrkondicionáló hatású, regenerálja, táplálja a bőrt és élénkíti a bőr mikrocirkulációját, ezáltal hatékonyan méregtelenít, és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Az acai-bogyó egy áfonyához hasonló bogyós gyümölcs, mely Észak-Brazíliában őshonos. Az Acai olyan magas vitamin és ásványi anyag, valamint antioxidáns tartalommal rendelkezik, mint semmilyen más gyümölcs, ezáltal visszapótolja a szervezetbe a hiányzó értékes tápanyagokat. Gátolja az öregedési folyamatokat, növeli a szervezet védekezését a stressz káros hatásaitól és kivédi a szabadgyökök sejtkárosító hatását.

Glikosavat is tartalmaz, amit jobbára a savas hámlasztásnál használnak. Nagyon könnyen behatol a bőrbe, javítja annak megjelenését és textúráját is. A bőr felső rétegével lép reakcióba, az elhalt hámsejteket összetartó lipidek közötti kötést gyengíti, így távolítja el azokat.

A friss bőrrétegen át pedig a True perfection éjszakai krém hosszabb távon tartja meg a nedvességet, így annak külső rétege tovább puha marad. Sokkal kisebb eséllyel repedezik ki a bőrünk, ha ezt az éjszakai krémet használjuk, hiszen extra regenerálást nyújt azokban az éjszakai órákban, amikor a szervezet megújító folyamatai aktívak.

A nappali és éjszakai krémünket soha ne cseréljük fel, hiszen a bennük lévő tápanyagok is a szervezet bioritmusához igazodnak, így ellentétes napszakban nem tudják előnyös hatásaikat kifejteni.

Ez a testes krém ráadásul illatosított, nagyon friss és megnyugtató, ezzel is hozzájárul a pihentető alváshoz és közben szépít is.

A csomagolása tökéletesen illik egy fiatal nő polcára, minőségi hatású, türkiz színű üvegével.

Mindenképp célszerű hozzá használni a termékcsalád többi tagját is, így érheted el a legoptimálisabb eredményt.

 

Még szintén kedvelheted...