Oriflame termékek

Oriflame North for Men

Sok nő bajban van, amikor férfiaknak keres ajándékot. Férj, testvér, munkatárs, jóbarát… ugyanazzal a problémával kerülünk szembe. Nagy divata van a pipere-holmik ajándékozásával. Szerencsére már az Oriflame is követi a trendet és rengeteg, kimondottan férfiaknak kifejlesztett termék közül választhatunk a katalógusokból.

Sajnos a férfiak körében még nem népszerű téma a bőrápolás, pedig számukra is elengedhetetlen lenne az egészséges, rugalmas bőr megőrzése (ami azért esztétikai szempontból sem elhanyagolható dolog). Az arckrém fogalma az átlagos férfi fejében összekapcsolódik a nőiességgel, ezért nem is nagyon használnak ilyen termékeket. Itt van azonban a North for men termékcsalád darabja, amiről senkinek nem a nőiesség jutna eszébe. A tesztelés során a párom volt segítségemre, így igazán hiteles lehet az eredmény. (Nehéz volt rávenni az arckrémezésre, de ne adjátok fel Lányok, meglesz az eredménye!)

IMG_20160117_085542

A krém hatására bizony kevésbé látszanak a bőröregedés jelei. Csökkenti a ráncok megjelenését, hidratálja és feszesíti a bőrt, visszaadja természetes ragyogását. (Ez nem egy látványos, fénylő folyamat, hanem igazán friss, természetes hatású lesz az a férfiarc.) Tonizáló és bőrkisimító hatású összetevőt és a fáradtság jeleit csökkentő sarkvidéki növényi kivonatot tartalmaz.

Mindenképpen megtisztított arcbőrre vigyék fel, Uraim. Ehhez vagy egy alapos szappanos-melegvizes mosdást vagy micellás vízzel átitatott vattakorongot javasolnék. Utána két pumpálásnyi terméket finoman eloszlatunk az arc és nyak területén, és készen is vagyunk. Az állaga zselészerűen könnyű, nem nehezíti a bőrt. A krémet egy igazán masszív, pumpás megoldással nyerhetjük ki a masszív, henger alakú műanyagból.

Az illata zseniális. Mintha egy nagyon kellemes, férfias arcvizet szagolgatnánk, ami órákon át tart. Ha a Férfi nem kedveli a parfümöket, ez az arckrém tökéletesen tudja helyettesíteni. Ugye, milyen jó dolog egy ápolt, jó illatú férfi mellé bújni?

 

És ha már az illatoknál tartunk: egy jó parfüm kötelező darabja az elegáns férfiak kelléktárának.

A Dark Wood EDTa Men collcetion tagja, jegyei között felbukkan a guaiac-fa, amely karakteressé és határozottá teszi az illat viselőjét. Kissé borsos, igazán friss, fás illatról van szó. Az illat karcsú üvegben kap helyet, hagyományos szórófejes megoldással. 75 ml-t tartalmaz, ami tetemes mennyiség, jó időre elegendő lehet.

Kimondottan tartós darab. Kb. 8 órán át érezhetően körbelengi az embert, ezt követően pedig a bőrhöz közel egy kimondottan meleg, édesen fűszeres nyomot hagy.

Ez az illat az igazán férfias, hagyományos értékeket képviselő férfiembereknek állhat jól, akik ragaszkodnak a klasszikus eleganciához a mai, modern világban is.

Lányok, ne habozzatok szépítőszereket ajándékozni! Mindenki számára van kimondottan hozzá illő termék, keressük meg együtt!

Még szintén kedvelheted...