Oriflame termékek

Oriflame Love Potion

Oriflame love potion

Love Potion, azaz szerelmi bájital a fűszeres gyömbér, a kakaóvirág és a csábító csokoládé aromájával. Egy szenvedélyes, keleties aroma, ami a csábításhoz nélkülözhetetlen.

Mivel nálam a keleties , vaníliás, fás illatok N1 -nak számítanak, teljesen természetes volt, hogy ezt az illatot kipróbáljam. Erről a parfümről mindenképp elmondható, hogy különleges nem csak az illata miatt, de az üvege mellett sem mehetünk el.

A csomagolás: mindenképpen plusz pont, hogy a dobozban van egy külön kis rekesz, ami arra szolgál, hogy a kupak ne szúrja ki szállításkor a parfüm dobozát. Maga az üveg piros színű, a kupakja igazán különleges, tűsarkakra emlékeztető. Jól zárható, a kezdetben kicsit macerásabb leszedni, de pár használat után ez megoldódik. Maga a parfüm kiszerelése: 50 ml

Az illatról: Keleties, vaníliás, gyümölcsös kategória
A fejjegyek :mandarin, gyömbér, rum
A szívjegy: kakaóvirág, fehérliliom, csokoládé
Az alapjegy: csokoládé,tonkabab, szantálfa

A csokoládé a fő domináns az illatban, ezt érezhetjük magunkon kifújáskor. A másik domináns illat pedig a gyömbér, ami ismert ugye a gyógyító hatásáról, mindkettő összetevőről elmondható, hogy boldogsághormon termelőek. 🙂 A parfüm lecsendülésekor érezhetjük a mandarin üde és frissítő illatát, a vanília és fehérliliom aromáját, a különleges tonkabab és a szantálfa teszi igazán egyedivé és különlegessé ezt a parfümöt. Magas az illat-koncentrációja, hiszen EDP , az illat egész nap érezhető. Azok a parfümök melyeknek az összetevői között szerepel a szantálfa, gyömbér általában nagyon tartósak.

Az Oriflame parfümjei közül a Love Potion az egyik legtartósabb. Nem kell sok belőle, mert elég tömény. Ha reggel magamra fújom este még intenzíven érzem magamon. Elég fűszeres, nem tudom elképzelni egy tavaszi-nyári napon hordva. Ez az illat inkább a hidegebb tél, a borongós ősz illata.

Kiknek ajánlanám?

Mindenképpen olyan hölgyeknek, akik szeretik az olyan illatokat, melyekkel kiválnak a tömegből, melyek eléggé egyediek, kihívóak. 🙂 Erről a parfümről olyan jelzők jutnak eszembe, mint a tűz, szenvedély, vadság, szexisség, magabiztosság, csábítás.

Ha csábítani akarsz, ha kitűnni a tömegből, magadra irányítani a figyelmet, válaszd ezt az illatot. Ennek az illatnak a férfiak sem tudnak ellenállni 🙂

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...