Az Oriflame katalógusai három hetente, évente 17-szer jelennek meg nyomtatott, és online formában is. Weboldalunkon mindig az aktuális katalógus látható, Oriflame szépségtanácsadók nyomtatott formában is igényelhetik a katalógust.

Az egyes katalógusok nem feltétlenül tartalmazzák az összes rendelhető terméket, ezért érdemes több katalógust is átnézni, vagy az Oriflame központi weboldalán rákeresni a termékekre, ahol online le is lehet adni a megrendelést.

A nyomtatott Oriflame katalógus illatmintákat is tartalmaz az egyes termékekhez, így letesztelhető az egyes termékek illata vásárlás előtt.

Regisztrált tagok 25% árréskedvezményt kapnak a katalógusban látható árakból!

Ha szeretne rendelni az aktuális katalógusból, küldje el az adatait a regisztrációhoz: REGISZTRÁCIÓ

Mi a különbség az online elérhető és a nyomtatott Oriflame katalógus között?

Tartalmilag semmi különbség nincs az Oriflame online katalógus és a nyomtatott Oriflame katalógus között, sokan szeretik kézben fogni és lapozgatni a nyomtatott katalógust, illetve a nyomtatott verzióban illatosított oldalak is vannak, így megszagolhatjuk a különböző Oriflame termékek illatát, legyen szó akár parfümökről, akár tusfürdőkről.

Azonban ha épp nincs nálunk nyomtatott katalógus, akkor a weboldalon bármikor átlapozhatjuk a virtuális katalógust. Az Oriflame online katalógusát akár PDF formában is le tudjuk tölteni, ezért akár internet elérés nélkül is tudjuk lapozgatni.

Aktuális Oriflame katalógus

A katalógus címlapján mindig jelölve van pontos dátummal, hogy melyik időszakra érvényes, úgyhogy ezt mindenképp nézzük meg, nehogy lecsússzunk a jó ajánlatokról.