Oriflame termékek

Oriflame Giordani Gold Silk folyékony alapozó

Oriflame Giordani Gold Silk folyékony alapozó

Megmondom őszintén a Giordani Gold alapozókért oda-meg vissza vagyok , az öregedésgátló a kedvencem , érte odaadnám a fél vesém. Ennek ellenére azért próbálgatok más fajtát is, és mindig kellemesen csalódom, mert azt gondolnám, hogy oké, oké a márkánál van egy nagyon jól sikerült alapozó, de a többi biztosan a nyomába se ér, és hát be kell látnom, hogy hát igenis megütik a mércét , mert már megint csinált az Oriflame egy olyan alapozót amit nekem feltétlenül ki kell próbálni, mert annyira jól néz ki, meg hát újdonság, meg olyan csini az üvege…aztán még nagyon bejövős is a termék, így biztosan őt is újra veszem Aminek én nagyon örülök, hogy mindig találok valami szuper dolgot, a pénztárcát viszont már kevésbé …:)

A mostani választásom a Giordani Gold Silk alapozójára esett, ami a katalógusban már nem újdonság, én viszont most próbáltam egy pár hónapja először,így már tudok róla véleményt írni.

Az üvege az eleganciát, luxust tükrözi, egy szép tejüvegről van szó, amely pippettás adagolóval van ellátva. Az elején nekem okozott egy kis gondot, hogy eltaláljam a megfelelő mennyiséget, mennyi terméket vegyek föl, mennyit cseppentsek stb… de pár használat után belejöttem. Azt meg kell említenem, hogy egy nagyon folyékony alapozóról van szó, de még sem vízszerű, inkább krémesebb formula, így vigyázni kell vele, bele kell jönni kicsit a használatában, ki kell tapasztalni.

Öt szín közűl választhatunk: Porcelain, Vanilla, Light ivory, Natural beige, és Amber árnyalatokban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Én egy sminkszivacsra szoktam cseppenteni, 1-2 cseppet , ez számomra elegendő mennyiség, és úgy viszem föl. Nagyon könnyű eldolgozni, krémes nem emeli ki a száraz részeket, nem ül bele a ráncocskákba, én azért mint mindig, ez alá az alapozó alá is teszek hidratálókrémet és ezt ajánlom is mindenkinek. A fedése egy erős közepes, nagyon szépen egységesíti a bőrt és eltűnteti a kisebb bőrhibákat, a nagyobb, gyulladt pattanásokat nyílván nem tudja nyomtalanúl elfedni, a korrektort is bevetem pluszba, ha nagyon problémás a bőröm.  Viselése nagyon kényelmes, nem nehezíti el a bőröm.  A finise inkább szaténos , már-már bársonyosnak nevezném az arc tapintását a használata után.

Összegezve: egy nagyon jó kis terméke ez az Oriflame-nek csodálkoztam is, hogy nem volt körülötte nagyobb reklám. Mindenképpen ajánlanám ezt a terméket bárkinek, mert pattanást nem okozott ,nem szárított és jól bírta átfényesedés nélkül a fél napot. Fiatal lányok is nyugodtan használhatják, mert ahogy írtam nekem nem fényesedett ki tőle a bőröm, pedig zsíros bőrtípusuak csoportjába tartozom, és ugye tini korban ez jellemző a fiatalok nagy részére. Az idősebb korosztály számára pedig azért ajánlom, mert amellett, hogy szépen kiegyenlíti a bőrt , hidratál és ápol is egyben. 🙂 Szóval mindenkinek ajánlom fiataltól-idősebbekig, normál bőrtől- a zsírosig 🙂 A szárazabb bőrtípussal rendelkezők mindenképp használjanak alá, hidratálókrémet.

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...