Oriflame termékek

Oriflame Giordani Gold Rúzs

Oriflame Giordani Gold Rúzs

Ezek a rúzsok az Oriflame prémium kategóriás rúzsai. Az ára még így is nagyon kedvező, olcsóbb, mint némelyik top drogériás rúzs, de minőségben szerintem ugyanaz, semmivel sem rosszabb. Ami szuper, az a csomagolás: tényleg gyönyörű, egyetlen ilyen árú drogériás terméknek sincs ilyen szép, elegáns, fém (arany színű) csomagolása. A legtöbb cég mintha ezen is spórolna. Teljesen elégedetten állíthatom, hogy ez a termék megéri az árát. Az emberek néhány ezres rúzsoktól tizenkét órás fedést várnak el – kérdem én, hogy mire fel? A top designer kategóriás rúzsok sem fednek sokszor olyan sokáig, sajnos. Pedig azok már nemcsak pár ezer forintosak. A rúzs az nem valami száraz arcmaszk, hogy tartson fél napig. Vannak a matt, csókálló rúzsok, de azt így is kell kérni, keresni, ezeknél van esély, hogy kibírják az ebédet, csókolózást és a többszöri ivást is. Egyébként indokolatlan a túlzó elvárás egy néhány ezer forintos termékkel szemben.

Ahogy a The One típusúnál írtam, ezek a rúzsok újravevősök, ár-érték arányban tökéletesek nekem. Az állaga nem száraz, nem is zsírosan krémes, de hidratál érezhetően. Emellé felesleges szerintem a száj hidratálása. A Regal Amber árnyalata tökéletesen passzol a bőrtónusomhoz, szemszínemhez, jól áll ez a szín. Fejedelmi borostyán magyarul, tényleg elegáns árnyalat, nem is hordom minden nap, pedig egyébként a passzolás miatt lehetne. Egyszerűen nem rúzsozom minden nap a számat, a szem smink (a spirál!) az mindennapos, de a számat szeretem meghagyni bulisabb napokra, vagy amikor valami „fontosabb” is történik. Értek ezalatt kiruccanást valahova, vagy egyszerűen olyan elegáns a hangulatom vagy szeretnék szexisebbnek tűnni.

A másik árnyalat, amit vettem, a Ruby Jewel, ez egy csillámos, meleg árnyalatú, limitált szériájú rúzs, szerintem szerezzetek be belőle, mert ez tényleg szuper. Nagyon menő árnyalatokban van, nagyasszonyos, esti sminkhez és bulisnak is alkalmas. Én ezt a szintén bőrömhöz illő árnyalatot választottam, most sem lőttem mellé hálisten. Körömlakkokban, rúzsban is divatos idén a metál fény, a körmöm is brandy árnyalatú most és metálfényű persze, a szemhéjam rendszeresen metálfényű, szemhéjpúderből nem is annyira kedvelem a mattot. Tehát, ha elegáns hatást akartok, keressétek mindenből a selyemfényt vagy metált, kombózzátok tavasszal korall árnyalatokkal és néha nude-dal. Például szerintem tökéletes smink lehet tavaszra egy Nude színű szemhéjfesték és korall színű rúzs, hozzá a körömre mehet valami neonos korall géllakk vagy körömlakk. De még bátrabb, ha megfordítjátok, és a szemhéj lesz korall és a rúzs Nude árnyalat.

A rúzsok fedése perfekt, a tartósság ötös, de órákat nem fognak kibírni és újra hangsúlyozom, hogy a rúzsok nem is bírnak fél napot, soha, hacsak nem csókállóak vagy extra tartósak is, de ezek általában nincsenek ennyi pénzért. Ez a kiszerelés nekem nagyon tetszik, szebb, mint bármelyik Oriflame terméké. Pedig én inkább az ezüst színt preferálom, de ez az arany így, hogy nem túldíszített, gyönyörű.

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...