Oriflame termékek

Oriflame Giordani Gold gyöngyök

IMG_20160306_134803

Amikor jön a tavasz, bizony a bőrünknek is meg kell küzdenie az extra ingerekkel. A tél elmúltával az arcbőrünk is megfakul, élettelennek tűnhet, a bőrhibáink is jobban látszanak. Ezen a problémán a Giordani Gold arcbőr ragyogását fokozó gyöngyök sminkbe építésével is segíthetünk.

A megfelelően táplált, ápolt bőrből is ragyogó pofit varázsolhatunk ezek segítségével, hiszen ezek a fényvisszaverő hatású gyöngyök fokozzák a bőr ragyogását.

A kiszerelése megegyezik a már sokak által ismert bronzosító gyöngyökével: a kis golyócskák egy fényes fekete, csavaros tetejű műanyag tégelyben laknak. A tekerős rész atombiztosan zár, így bátran magunkkal is vihetjük a terméket bárhová.

A beltartalom: a gyöngyök öt különböző, erőteljes színben pompáznak, ettől azonban nem kell megijednünk. Minden színnek más a feladata.

A sárga és bézs színek extra ragyogást adnak, illetve elfedik a lilás, kékes elszíneződéseket.

A zöld gyöngyök a bőr pirosságán, pöttyökön, pattanásokon tudnak segíteni.

A lila szín a barnás elszíneződések ellensége.

A rózsaszín gyöngyök pedig egy kis extra színt, életet tudnak az arcunkra varázsolni.

Használatuk is többféle módon lehetséges. Keverhetjük a színeket, ha egy pufiecsetet mártunk a tégelybe, majd a port az arc és dekoltázs felületén finoman eldolgozzuk. Így felfrissíthetjük a bőr tónusát, életet varázsolva az arcra.

A színes gyöngyöket egyesével alkalmazhatjuk a bőrhibákra, szem alatti karikákra, pattanásokra vagy gyógyult pattanások hegeire (kvázi korrektorként funkcionálva).

A világos árnyalatot highlighterként használhatjuk az arccsonton és szemöldök alatt, így világosíthatjuk a kívánt területeket.

A gyöngyök finoman illatosítottak, azonban felvitel után ez pár percen belül elillan és egyáltalán nem zavaró.

A kis golyókat egy vastagabb, szivasos puffni védi a tokban a rázkódástól, így nem kell attól félnünk, hogy azok rázkódás közben egymáshoz ütődnek és összetörnek.

Tipp: a matt alapozóba is keverhetjük a kis golyókat. Porítsuk (törjük össze őket) egy higiénikus felületen, és keverjük a már kinyomott alapozóba. Így nem csak ragyogó, hanem abszolút természetes is lesz a végeredmény.

Még szintén kedvelheted...