Oriflame termékek

Oriflame férfi parfüm

Oriflame férfi parfüm

Tavaszi illat! Határozottan! És talán nyárra is kiválóan alkalmas lesz, úgy érzem. Páromnak vásároltam, egy másik illattal együtt, mert bár ő nem foglalkozik azzal, hány parfümje van, én szeretem, ha télen más az illata, konkrétan édesebb, mint frissebb, melegebb időben, ilyenkor pedig legyen frissebb, citrusosabb. Első szippantásra teljesen unisex az illat, úgy gondolom, oké, hogy férfiaknak van ajánlva, szerintem nyugodtan unisexnek mondható. Beszéltem már a parfümökről, de csak nagyon érintőlegesen, kicsit bővebben fogom fejtegetni a kérdéskört az illatminták cikkben.

Beszéljünk most erről az illatról. A kiszerelés nagyon modern, fiatalos, az üveg egyszerű, letisztult, mégis van benne egy kis csavar, a fúvóka zöld színű és az üvegnek is mintha kis lába lenne, előre dől az alsó része. A kupak 10 ágú éder :D, kövezzetek meg, ennek nem tudom a nevét, de nem is lényeges. Tehát nem dodekaéder, hanem dekaéder? Még neten sem találtam ilyet. Lényeg, hogy jól néz ki, fiatalosságot sugall, és olyan, kicsit hipszteres. A barátok világa elnevezés totál arra enged asszociálni, hogy a viselő egy huszonéves pasi, aki már talán dolgozik is, de csak pár éve, imád sörözni és utazni, szereti a zöld dolgokat, környezetvédő és van egy legalább 4-5 fős stabil baráti köre. Természetesen ez csak az én asszociációm.

Mindenesetre nem egy nehéz, öreges illat, és ez kell tavaszra, hiszen ilyenkor már lehet friss, citrusos, virágos illatokat viselni, amik könnyebben párolognak, és nem nehéz, testes, tömény illatok, amik télen könnyebben elfogadhatók és kellemesebbek. Ez az edT hozza, amit kell, néhány órán át tart a bőrön, én is kipróbáltam már csuklón. Párom kb. 4-et szokott fújni, órákon át érezhető. Ha nagyon intenzív hatást akartok, nyugodtan mehet 6 fújás is. Borostyán, pézsma és tonkabab van benne, a leírás szerint, én imádom ezeket az összetevőket, nagy tonkás vagyok :D. Női parfümökben is nagyon szeretem ezt a jegyet. A pézsma (angolul musk) pedig a ma már szintetikus pézsma vagy mósusz, amit régen állatok szaporodási mirigyéből vontak ki, de mivel ez ma már tiltott dolog, így előállítják mesterségesen, és egy jellegzetes, szexi, csábító vonulatot ad a parfümöknek, nagyon sok parfüm alapjegye közt megtalálható. A tonkabab pedig kifejezetten édes, vaníliás hatású fűszer, szintén sok csábító parfüm alkotóeleme.

Összefoglalva tehát, én ezt a könnyű parfümöt ajánlom nőknek is, de elsősorban laza, nyitott huszon-és harminas pasiknak, sportos, nem elegáns, inkább munkahelyi vagy parti illatnak mondanám.

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...