Oriflame termékek

Oriflame Ecollagen ránctalanító krém és The One krémes szemhéjárnyaló

Ami nélkül nem indulhat a napom…

aminelkul1

Két olyan termékről lesz ma szó, ami nélkül manapság nem indul a reggelem. Az első és legfontosabb dolog természetesen a bőrápolás. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a tiszta és jól táplált bőr mennyire fontos egy nőnek, alapvetően határozza meg azt a képet, amit mások alakítanak ki rólunk magunkban. Azt pedig már nem is kell mondani, hogy a rólunk kialakult kép mennyiben határozza meg vagy akár változtathatja meg az életünket.

Nos, ehhez segít hozzá az Ecollagen termékcsalád ránctalanító nappali krémje, mely ezúttal light (könnyített) verzióban került hozzám. Az eredeti krémhez képest jócskán akadnak azonban különbségek. Ez a verzió sokkal könnyedebb, inkább zselés állagú mint a nagy testvére, ráadásul nem hófehér, hanem halványzöld színben pompázik. Pillanatok alatt beszívja a bőröm és semmilyen utóérzetet nem hagy maga után, a tiszta és friss illata is csak néhány pillanatig érezhető. Őssejtkivonatot tartalmaz, ezzel csökkenti a ráncok megjelenését. Kombinált / zsíros bőrre ideális, nem fogja elnehezíteni az arcunkat. (Ha még nem ismered a bőrtípusodat, kérd ki bőrgyógyász, kozmetikus vagy Oriflame tanácsadónőd véleményét.) A nappali krémek használata kiemelten fontos, hiszen a bőr fő feladata hogy napközben megvédje magát a külső és belső ártalmaktól, a stressz következményeitől, a környezeti behatásoktól. Mindezeknek ez a krém tökéletesen eleget tesz, sőt sminkalapnak is tökéletes. A szárazabb területek igényelhetnek egy kis extra gondoskodást, de ezt a krémet minden típusnak bátran ajánlom, nem lőhetünk vele mellé.

 

A másik darab, ami mostanság meghatározza a reggeli rutinomat, egy sminktermék: mégpedig a The ONE termékcsalád Colour Impact krémes szemhéjárnyalója Rose gold színben.

aminelkul2

Sötét hajhoz kimondottan szeretem a világos színű szemhéjfestékeket, így nagy vágyam volt ennek az árnyalatnak a kipróbálása. Egyébkén összesen nyolcféle színben kapható, így biztosan mindenki talál magának megfelelő árnyalatot.

Maga a termék egy apró műanyag tégelyben foglal helyet, mely átlátszó így könnyen rátalálunk a vágyott színre. A textúrája nagyon krémes, vigyázni kell vele mert könnyű túladagolni és akkor csal csúszkál a bőrünkön. Icipici adag elég, mert tényleg szépen pigmentált termékről van szó ami így ráadásul kiadós is. Azt ígéri, több rétegben is felvihető, tartós és nem csomósodik.

Én ehhez hozzátenném, hogy ezeket valóban mind tudja, de egy jó minőségű szemhéjalap mindenképpen kötelező alá. Ezzel azonban tényleg szépen bírja az egész napot, és látványosan a szememen marad. Az árnyalata nem tökéletes rózsaarany, nincs meg benne a „shift”, viszont így is egy igazán kellemes barackos-narancsos-rózsaszín, a meleg tónusok rajongói imádni fogják.

Egy tusvonal és kész is, ezzel a kombóval csak jól indulhat a napunk!

aminelkul3

Még szintén kedvelheted...