Oriflame termékek

Oriflame Ecollagen éjszakai elixír és ránctalanító nappali krém

asd0

Az Ecollagen éjszakai elixírt és ránctalanító nappali krémet nagy izgalommal kezdtem használni. Harminc év felett erősen beindul az arcbőr öregedése, különösen a mai rohanó világban, kitéve a modern környezet ártó hatásainak és a káros napsugárzásnak.

Minden Ecollagen termék növényi őssejteket tartalmaz, melyek innovatív módon járulnak hozzá a bőröregedés megakadályozásához.Ez az őssejt-kivonat akár 200%-al is fokozza a bőr saját kollagén termelését. Ez az újonnan termelődött kollagén belülről tölti fel a kialakult ráncokat, simítja ki a bőrt.

A nappali, hidratáló arckrémet minden reggel, a már előzőleg megtisztított bőrre vigyük fel.  Könnyített formulájának köszönhetően roppant könnyű, kellemes érzés eloszlatni. Pillanatok alatt beszívódik, nem hagy maga után ragacsos filmréteges, csak egy bársonyos, finom érzést. Az illata a natúrkozmetikumokat idéz, kellemes, nem tolakodó, tiszta.

Akár 2 percen belül sminkelhetünk rá, így a kapkodós reggeleken is ideális választás.

Az esti arcápolási rutin elengedhetetlen része egy jó bőrtápláló szérum alkalmazása. Ebben jóval magasabb koncentrációban találhatóak meg azok az összetevők, melyek táplálják és feszesítik bőrünket. A szérum formula garantálja, hogy ezek a bőr mélyebb rétegeibe is lejutva hatásosan veszik fel a harcot az öregedéssel, egyben fokozzák az arckrémünk hatékonyságát.

Nagyon csinos, dekoratív, élénkzöld csomagolásban, pumpás kiszereléssel érkezik meg hozzánk, mellyel a praktikus adagolás is megoldott. Nagyon kis mennyiség elegendő belőle, hiszen csupán három pumpálásnyival az egész arcunkat és nyakunkat is táplálhatjuk.

Az illata hasonlít az arckrémére, tiszta, növényi illat. Pillanatok alatt beszívódik, nem hagy maga után feszítő érzést, azonban mégis azonnali, szemmel látható eredményt hoz: a bőr sokkal feszesebbnek, üdébbnek látszik, az apróbb ráncokat instant eltünteti.

Mivel ez nem egy hidratáló termék, a beszívódása után alkalmazzuk az éjszakai krémünket is, így lesz tökéletes a bőrünk.

asd1

És íme egy igazi kis meglepetés, mellyel a hangulatunkat is javíthatjuk és a kezeinkkel is jót tehetünk: az idei évi hidratáló kézkrém karácsonyra emlékeztető (fenyő-) illattal.

Könnyed formulájával gyors beszívódást garantál, azonban szépen hidratál is. Kezeink rengeteg külső támadásnak vannak kitéve, így különösen a téli, hideg időben érdemes különös gondot fordítanunk az ápolásuknak. A finom, karácsony illat nem erős és tolakodó, de határozottan jelen van. Emellett megfelelően hidratál és óvja kezeink érzékeny bőrét. Semmiképpen ne hagyjunk ki a mindennapokból egy ilyen kis kényeztetést.

Még szintén kedvelheted...