Oriflame termékek

Oriflame Bioclinic bőrhalványító éjszakai krém

IMG_20160306_134622

A legtöbb nő életében – még ha csak időszakosan is – de megjelennek pigmentfoltok. Ezek a kis barna elszíneződések komolyabb gondot nem okoznak az egészségünkben, de esztétikailag megkeseríthetik a napjainkat.

Ezek ellen veszi fel a küzdelmet a Bioclinic bőrhalványító éjszakai krém.

Májfoltok, szeplők, sötétebb, pattanásos hegek – ezek mind a hiperpigmentáció lehetséges megjelenési formái. Ezek hátterében a melanin áll, ez egy sötét pigment, ami a bőrben természetes körülmények között, a napsütés hatására termelődik, meghatározza bőrünk természetes árnyalatát.

Napsütés, hormonális hatások, bőrsérülések, betegségek és az öregedés következtében egyes helyeken túl sok melanin termelődhet, ami hiperpigmentációt okoz.

Kezelése korábban kémiai hámlasztás vagy lézeres eljárás során volt lehetséges, ezek azonban költséges, hosszadalmas és aránylag kellemetlen eljárások.

A Bioclinic azonban más. Ez egy koncentrált krém, amely csökkenti a pigmentfoltok megjelenését. Szabadalmaztatott ToneDown  technológiája egyenletesebbé a bőr tónusát a sejtek szintjén teszi egyenletesebbé a bőr tónusát és befolyásolja a pigmentáció folyamatát.

Bőrhalványító dioic-savat, és a melanin képződését mérséklő sóskakivonatot tartalmaz. Flavonoid-tartalma fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését, jelentősen világosabbá teszi a bőr tónusát és simábbá a megjelenését

Használata roppant egyszerű: a már előzőleg megtisztított, tonizált bőrre vigyünk fel belőle az egész arcunkra. Finom, fehér krémről van szó, megy egy modern design-al ellátott, pumpás flakonban kapott helyet. A krém hamar a bőrbe szívódba felveszi a harcot a nemszeretem bőrhibákkal. Beszívódását követően nyugodtan használjuk a mindennapi hidratálókrémünket. Ilyen módon biztosak lehetünk abban, hogy mindent megtettünk a tökéletes bőrkép érdekében.

Az arra érzékenyek figyelmébe: felkenés után 5-10 percig enyhén égő érzést tapasztalhatunk, ami abszolút inkább egy kellemes zsibbasztó érzés. Ettől ne ijedjünk meg, csak annyit jelez, hogy dolgozik a hatóanyag. Kipirosodást, érzékenységet nem tapasztaltam vele.

A legjobb hatás elérésének érdekében használjuk minden este, a kezelés időtartama alatt pedig igyekezzünk kerülni a közvetlen napfényt vagy szoláriumot, illetve használjunk kimondottan fényvédő terméket is.

Még szintén kedvelheted...