Oriflame termékek

Oriflame arcmaszk használata

Oriflame arcmaszk használata

Az arcmaszkok csodákat tudnak tenni az arcbőrünkkel, azonban ezt csak úgy érhetjük el, ha helyesen használjuk ezeket a kis csodaszereket.

Válasszunk bőrtípusunknak megfelelő arcmaszkot!

Agyagos maszk

Ha kombinált vagy zsíros a bőröd, és a felesleges olaj felszívódása a célod, remek választás lehet egy agyagos maszk, mely egészen a pórusok mélyéig hatolva tisztít ( pl.: Pure Skin arctisztító maszk, Love Nature agyagos arcmaszk bojtorjánnal).

Hidratáló maszk

Akár zsíros, kombinált, normál, vagy épp száraz a bőröd, egy jó hidratáló maszk igazi felüdülés lesz. Sokkal gazdagabb egy hidratáló krémtől, mivel nagyobb dózisban tartalmaz hidratáló/vízmegkötő összetevőket, és mélyebben tudja kifejteni a hatását ( pl.: Optimals Moisture Quenching hidratáló arcmaszk).

Éjszakai maszk

Az esti bőrápolási rutin utolsó lépése a szérum és hidratálás után, hetente 1-2 alkalommal. A legfőbb erénye, hogy egy filmszerű réteget von a bőrödre, és azon keresztül intenzíven táplálja azt, miközben megvédi a kiszáradástól, és értékes összetevőkkel látja el. ( NovAge Intense Skin Recharge regeneráló éjszakai arcmaszk)

Textil maszk

Ez a “textil” akadályt képez a bőr és az arcmaszk hatóanyagai között, így az összetevők nem párolognak, miközben az arcbőrön kifejtik hatásukat. Az előírt idő elteltével eltávolítás után, gyengéden masszírozzuk a bőrbe a hatóanyagot.

A helyes használat

 1. lépés
  Az arcbőr megtisztítása: ez történhet micellás vízzel, arctisztítóval. Távolítsuk el a smink maradványokat, szennyeződéseket a bőrünkről.
 2. Gőzölés: a pórusok kitágításához . Ehhez csak egy forró zuhanyt kell vennünk, vagy egy meleg vízbe mártott törölközővel fedjük le az arcunk pár percre.
 3. Lépés
  Arcradír: ez segíteni fog, hogy az arcmaszk jobban kifejtse a hatását, az összetevők jobban bejutnak a bőrbe általa.
 4. Lépés
  Az arcmaszk felvitele: spatula segítségével vigyük fel a maszkot, a szemkörnyéket kikerülve.
 5. lépés : az előírt időt tartsuk be, ne legyen se kevesebb, se több ideig fenn a maszk, tartsuk be a csomagoláson jelzett időtartamot. Majd vízzel vagy egy puha törölközővel távolítsuk el.
  Arcmaszkot hetente egy alkalommal érdemes használnunk. Akinek zsíros bőrre van az hetente 2 alkalommal is felkenheti főleg nyáron. A téli időszakban pedig a bőrünk szinte szomjazik egy jó kis hidratáló maszkra, ilyenkor heti több alkalommal is használhatjuk.

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...