Oriflame

Oriflame app

Oriflame app

Egyre többen használunk mobiltelefont a mindennapi internetezéshez, és bár az Oriflame hivatalos weboldala is mobilra van optimalizálva, ennél még jobb, hogy ráadásul mobil applikációja is van a cégnek. Az Oriflame app használata ugyanis még könnyebb, mintha a weboldalt használnánk.

Az egyik előnye, hogy a weboldalon minden egyes alkalommal be kell jelentkezni, meg kell adni a jelszót, viszont a mobil alkalmazásokba csak egyszer kell bejelentkeznünk, utána már csak egy kattintás megnyitni.

Emellett nekem az a tapasztalat, hogy gyorsabban is lehet használni az alkalmazást, mint a weboldalt.

Hogyan tudod letölteni az Oriflame appot?

Ha androidos telefonod van (pl. Samsung, LG, Huawei stb.), akkor a Google Play oldalán tudod letölteni ingyen.

Ha iOS fut a telefonodon (tehát Apple iPhone-nod van), akkor az Apple Storeban találod meg az alkalmazásokat.

Összesen hat alkalmazása is van az Oriflame-nek. (Igazából ha Google Play-ben keresgélünk, akkor sokkal több Oriflame appot találunk, de ezek nem hivatalos appok, a cégnek csak hat van összesen.) Az egyik a sima “Oriflame” névvel ellátott applikáció, ami szinte majdnem olyan mint a weboldal. Megnézheted rajta a katalógust, rendelést tudsz leadni, sőt regisztrálni is tudsz vele embereket.

A másik az Oriflame Business app, ami azoknak való, akik üzletszerűen foglalkoznak az Oriflame-mel. A Business applikációban napi szinten tudjuk követni a hálózatunk és az embereink teljesítményét.

A harmadik Oriflame app az Oriflame Makeup Wizard néven fut, azaz “smink varázsló”. Ez tulajdonképpen egy virtuális sminktükör, amiben mintegy virtuális valóságban, ki tudjuk próbálni hogy a különböző sminkek hogyan néznek ki rajtunk.

A negyedik Oriflame applikáció Skin Expert néven fut, és arcápolásban tud segíteni nekünk.

Az Oriflame Getting Started nevű alkalmazás azoknak szól, akik éppen most csatlakoztak az Oriflame-hez, és szeretnének többet megtudni róla.

Az utolsó Oriflame app pedig azoknak van, akik már utaznak a nemzetközi Oriflame konferenciákra. A Confereces appon belül információt kapunk az aktuális konferenciák programjairól, megnézhetjük mások fotóit és mi is tudunk fotókat feltölteni.

Regisztrálj te is tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Kérdésed van a regisztráció előtt? Írj üzenetet a Kapcsolat menüpontban, vagy hívj a +36707728094-es telefonszámon, és segítünk.

Még szintén kedvelheted...