Oriflame termékek

Oriflame alapozó

Oriflame alapozó

Eljött az ideje, hogy új alapozót vegyek, jönnek a napos napok (hahaha), tehát a gonosznak tartott napocska és a rengeteg, hatására testünkben képződő D-vitamin. A D-vitamin valóban nagyon hasznos, a legsokoldalúbb vitamin – vagy és a sok, egész testes napozás jó kis adagot raktároz el belőle szervezetünkben, de túlzásba vinni, napi több órát kinn lenni senkinek sem ajánlott, fényvédő nélkül pedig egyenesen vakmerőség.

Ezért úgy döntöttem, hogy néhány szupernek tartott drogériás alapozó után most mást próbálok, mert nem egészen győztek meg a jó fedésről és a hosszú tartósságról. Ezt komolyan mondom, pedig tényleg a drogériák legdrágább termékeit próbáltam, de semmi extra, ezért úgy döntöttem, választok valamit, amiről jókat hallottam és olcsóbb is.

Nagy reményekkel nem indultam, tudom is, hogy 12 órás fedésre már csak top márkáktól számíthat talán az ember, de tíz-tizenöt ezer forintot alapozóért én nem akarok kifizetni. Megrendeltem az Oriflame The one termékét, hisz fényvédős termék, ami a meleg napokra tényleg nélkülözhetetlen. Nekem még anyajegyek is vannak az arcomon, tehát ez alap. Fényvédő KELL.

A másik ami tetszett, hogy a natural/nude/beige és hasonló árnyalatban kapható, ami azt jelenti, hogy jó lesz a bőrömre, mert meleg alaptónusom van és ezek a semleges, de melegbe hajló színek jók szoktak lenni a bőrömön nyárig. Akkor viszont lebarnulok és jöhet valami eggyel sötétebb. Kép alapján jónak tűnt és tényleg szuper is a Natural nude árnyalat.

Everlasting – írja, gondoltam, ez biztos túlzás, de azt kell mondanom, hogy hat órát simán ül a bőrömön, jó a fedése is, púderrel használjuk természetesen (ez fontos!) és utána jöhet egy kis highlighter, és kész az alapsmink, ami az orcát illeti.

Nem nagyon tudok hátrányos tulajdonságot mondani, tényleg, ár-érték arányban ez ötös termék. Nyárig szerintem kitart, kb. tíz centi magas a tubus, de utána kénytelen leszek valami könnyű nyári, sötétebb, víz bázisú alapozót venni. Érdemes bármelyik megvételre szánt alapozót napfényben vagy egyáltalán, természetes fényben kipróbálni bőrön. Anélkül kicsit rizikós megvenni.

Aztán az állaga. Az a legzseniálisabb. Nem folyós! És nem is ilyen guzmósan sűrű állag. Azt is mondhatjuk, hogy a termék koncentrátum. Könnyen túl lehet tolni, főleg alapozó ecsettel, ezért nekem el kellett oszlatnom a kezemmel a műveletek végén.

Szóval, ha vannak éveitek kipróbálni 4-5 féle drogériás alapozót, tíz-húsz ezer forintért, én is ezt tettem, feleslegesen, de tényleg úgy gondolom, hogy ez most totál megfelelő lesz az elkövetkező időszakra, aztán majd meglátjuk.

Regisztrálj te is tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...