Oriflame termékek

Oriflame alapozó ecset

Oriflame alapozó ecset

Folyékony alapozóról írtam már – lásd The One foundation – , ezekhez az egyenletes felvételhez szükséges egy ecset vagy egy szivacs vagy esetleg a kezünkkel is csinálhatjuk. Sminkesek is vagy így, vagy úgy gondolkodnak erről, én megrendeltem Oriflame Giordani ecsetét, hisz ez egy prémium minőség az Oriflame-en belül is.

Nejlon, alumínium és bambusz az anyaga. A szintetikus ecseteket jobban javasolják, több szempontból, egyik a festék ill. krém felszívásának képessége, másik, hogy mégiscsak nem állati. Ez mondjuk nekem szimpatikus. Szintetikus-szimpatikus. Kivételesen. 🙂

Mert általában a természetesség azért fontos, de csak ha ésszerű! Jó vaskos, tömött ecset, szeretek vele dolgozni, ha a végeredmény még nem tölt el elégedettséggel, akkor a kezemmel simítok még a tökéletes fedésért. De összességében hozza, amit egy ilyen ecsetnek kell, lapos tetejű, sűrű sörtéjű ecset, ez fontos.

Az a lényeg, hogy ne vigyünk fel túl sok alapozót, mert akkor tényleg pazarlás van, és hát nehéz is eldolgozni, és úgy hathat, hogy a termék a hibás. Ami még lényeges, hogy lehetőség szerint vigyünk fel primert is az alapozó alá, így órákkal tovább is tarthat.

A primer alá pedig persze tonizált, tiszta (micellás víz szuper erre) és hidratált arcből kell, de hát ez reméljük, alapvetés. Fontos az ecsetek forró vízben történő fertőtlenítése időnként és hát persze, ha megfelelően tároljuk, erre nincs naponta szükség, de szerintem hetente mindenképpen.

Azt is megjegyezném, hogy jó minden művelethez más ecsetet használni, ezért legalább 6-8 ecsetre szükségünk lehet, erre jó felkészülni. Mi kellhet majd? Tömött fejű, lapos végű kabuki ecsetek az alapozáshoz, amilyen ez is, és vékonyabb ecsetek a szemhéjra, valamint púderecset, néhányan pedig még a rúzs felvételéhez is használnak kis fejű, vékony ecsetet. Az ecset használata egyébként utazáshoz, újrasminkeléshez jóval praktikusabb, mint az ujjak használata, szóval lelkesen próbálgatom a közeljövőben.

Regisztrálj te is tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...