Oriflame termékek

Oriflame ajakbalzsam

Oriflame ajakbalzsam
Oriflame ajakbalzsam

Az évszak, és a hőmérséklet változásával megváltozott igényeknek is meg kell felelnie az ajakápolónknak. Erre a feladatra kerestem most új társat, és a The ONE Lip Spa ajakbalzsam személyében meg is találtam.

A friss tavaszi levegő nem csak simogatja, de igénybe is veszi bőrünket, különösen az ajkak érzékeny rétegét. Azonban az éledő természettel együtt mi is szeretnénk üdébbnek látszani, de a legtöbben nem szeretünk egyszerre több terméket is használni, illetve a táskánkban cipelni. Ilyenkor hasznos, ha az egyetlen ajakápolónk egy igazi kis mindentudó varázsszer.

A Lip spa balzsam egy remek kis darabja lehet a tavaszi fegyvertárunknak. Egyszerre hidratálja az ajkakat és javítja a bőr tömörségét, míg a Plumping technológia segítségével fokozza az ajkak vérkeringését, amik ezáltal természetesen és hosszan tartóan teltebbnek látszanak.

A kence egy kimondottan elegáns, nagyon karcsú, tükörezüst színű tokban kapott helyet. Csavaros megoldásával praktikusan adagolhatjuk és egyszerűen képtelenség túlzásba vinni a használatát. Nagyon strapabíró, táskabarát darab, a kupak kattanással stabilan zár.

Kinyitása után kitekerve megpillanthatjuk az ajakbalzsamot, ami igazi cukorkaszínekben pompázik. A színt adó rózsaszín testben lakik a tápláló és bizsergető fehér rész. Itt azonban még nincs vége a cukorkának: az íze is igazi, finom és édes cukor, nehezen álljuk így meg, hogy ne nyalogassuk le azonnal az ajkainkról.

Hihetetlenül lágy az állaga, így már a felkenése is felér egy kényeztetéssel, csak úgy siklik. Használata után 5-10 percig erőteljes bizsergést érzünk, ebből tudhatjuk hogy dolgozik a Plumping technológia, áramlik a vér és dúsabbak lesznek az ajkaink.

Egy színárnyalatban érhető el, ez azonban ne tántorítson el senkit: egyrészt teljesen univerzális, rózsaszín árnyalatról van szó; másrészt ez egy épp csak felfedezhető szín, amolyan no-makeup makeup, tehát ott van és mégsem mondja meg senki, hogy ez nem az ajkunk természetes színe.

Mindenképp ajánlom a lágyabb időkre, rúzsalapként is jó szolgálatot tehet, de önmagában viselve is jól fog mutatni, miközben hatásosan táplál.

Regisztrálj te is Oriflame tagnak, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni

Még szintén kedvelheted...