Oriflame termékek

Oriflame 5 az 1-ben Wonder Lash Brillant szempillaspirál

IMG_20160306_135022

Sminkkedvelők körében gyakran elhangzó kérdés, hogy ha az ember lánya csak egy, azaz egy darab sminkterméket választhatna, akkor mi lenne az. Számomra mindig egyértelmű volt a válasz: a szempillaspirál. A szem a lélek tükre, szokták mondani, így bizony nagyon fontosnak tartom, hogy megfelelően kiemeljük a szépségét is. Mindenkinek jól áll, nem lehet vele mellényúlni, és egy jól megválasztott darabbal radikális változást érhetünk el.

Korábban még nem próbáltam a The ONE spiráját, de az 5 az 1-ben Wonder Lash Brillant szempillaspirállal kivételt tettem. És milyen jól tettem! Potom pénzért egy igazi kis mindentudó darabra tettem szert, és bár kipróbáltam már vagy százféle spirált a pár száz forintostól a több ezer forintos darabokig, ez a példány mindenképp a top 3-ba került azonnal.

De mit is jelent a hangzatos 5-az-1-ben elnevezés? Ez a darab optikailag dúsítja, hosszabbítja, íveli, különválasztja és ápolja a pillákat.

Nagyon szép a kivitelezése is, a tok biztosan zár, kattanással, így biztosan nem fog idő előtt beszáradni.

Az applikátora nem hagyományos sörtés, kefés, hanem egy hosszabb, ívelt műanyag, rövidebb és hosszabb sörtékkel. Alapvetően nem rajongok a műanyag változatokért, de ez kivételesen jól eltalált darab. Megfelelően hosszú, szinte minden pillát egyszerre el tudunk érni vele. AZ ívelt forma miatt a göndörítéssel sem nekünk kell bajlódnunk, néhány áthúzás után kész is babatekintet. Építhető, rétegezhető a formula, a nagyon természetestől egészen a drámaiig tudjuk fokozni a hatást. A kis sörték tényleg segítenek elválasztani a pillákat, és mivel a kefe épp megfelelő mennyiségű festéket vesz fel, így garantáltan nem fognak újra összetapadni.

A színe igen intenzív fekete, ebben a kiadásban pedig enyhén csillámló részecskék is megtalálhatóak. Nem kell drámai csillogásra gondolni, a pigmentből semmi nem fog látszani, inkább csak egy decens fényt ad a szálaknak, amitől még ragyogóbb lesz a tekintetünk.

Tartós is, egész nap szépen a helyén marad, nem maszatolódik és nem pereg le (amit nagyon szeretek benne).

Ha csak egyetlen spirálom maradhatna, akkor biztosan The ONE 5 az 1-ben Wonder Lash Brillant-ot választanám, mert egyszerűen mindent tud, amit tudnia kell.

Még szintén kedvelheted...