Oriflame termékek

The One teljes körű sminklemosó

IMG_20160306_134411

Szeretek újabbnál újabb sminklemosó típusokkal kísérletezni, szóval tettem egy próbát a The ONE teljes körű sminklemosójával.

Ez egy vízbázisú készítmény, az ilyen típusokkal még nem sok dolgom volt, viszont a DiamondCellular micellás lemosója visszaszerezte a bizalmamat a típus iránt, így bátran próbáltam ki.

Maga a csomagolás nincs agyonbonyolítva, minimalista stílusban készült. Rózsaszín test, fehér csavaros kupak. Bátran dobhatjuk a táskánkba, a praktikus kiszerelésnek hála nem fog kifolyni vagy csöpögni. Egyébként 100 ml terméket kapunk, ami jó időre elegendő lesz, mert nem szükségeltetik belőle brutális mennyiség. Itassunk át vele finoman egy vattakorongot és óvatosan töröljük át vele az arcunkat.

Nem győzöm én is eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a bőr tökéletes tisztítása, sminkben és a napi koszban nem fekszünk le aludni soha. Aranyszabály: hogy mindig a bőrtípusunknak megfelelő készítményt használjunk, önmagában a vízzel, tusfürdővel neadjisten’ szappannal történő lemosás nem megfelelő.

Elég sok típusú lemosóból választhatunk manapság: létezik zselés, krémes, vízbázisú, olajos bázisú, két komponensű illetve habzó arctisztító szer is.

A vízbázis nagy előnye, hogy könnyen adagolható, nem hagy maga után semmilyen zavaró réteget a bőrünkön, és ha nem vagyunk érzékenyek a parfüm illatanyagaira, akkor remek illatos változatok közül választhatunk.

Míg a száraz és érzékeny bőrűeknek inkább olajos lemosók javallottak, addig a normál bőrűek bátran használhatnak szinte bármit, így ez a termék is megfelelő lesz nekik. Zsíros bőrűeknek pedig egyenesen kötelező az ilyen típusú termékek használata.

A The ONE sminklemosója nem vastagítja tovább a bőrfelszínen található zsírréteget. A bőr az erősebb zsírosodás miatt hajlamosabbá válik a pattanások, mitesszerek, és egyéb bőrproblémák kialakulására. A kellemetlen, zsíros csillogás esztétikai problémát jelenthet.

Kimondottan ezekre a problémákra nyújt megoldást ez a termék, hiszen összehúzza a pórusokat, és zsírt vonnak el a bőrtől. Miközben gyengéden és alaposan tisztít, egyúttal vissza is hidratálja a bőrünket, és az érzékeny bőrrel vagy szemmel rendelkezőknek is kíméletes megoldást nyújt.

Tipp: a vízbázis ne tévesszen meg senkit, a tisztítás után ugyanúgy töröljük át az arcunkat tonikkal.

Még szintén kedvelheted...