Oriflame termékek

The ONE mattító alapozó

IMG_20160306_134711

Újabb alapozót próbáltam ki az Oriflame kínálatából. A The ONE mattító alapozó testvérével, az Everlasting extreme darabbal már barátságot kötöttem korábban, így nem féltem belevágni ebbe az új kalandba.

A csomagolásuk teljesen megegyezik: ahogy már korábban is mondtam, alapvetően szeretem a pumpás kivitelezést, de ez a tubusos forma és a csavaros kupak elvarázsolt. Sokkal pontosabban adagolható a krém, mint némelyik pumpás verziónál tapasztaltam, illetve a kence utolsó cseppjét is könnyen ki tudjuk nyerni a flakonból. (Ha ez nehezen menne, bátran levághatjuk a tubus felső, keskeny végét és egy ecsettel vagy akár az ujjunkkal belenyúlva használhatjuk a benne maradt alapozót. A színvilága tipikusan a The One termékcsaládé: fekete és metál lila színek kombinációja. Elegáns és fiatalos egyszerre, nekem nagyon tetszik.

A flakonban 30 ml alapozót kapunk, ami tökéletesen megfelelő mennyiség, mindennapos használat esetén is hónapokra elegendő.

Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tud majd teljesíteni, hiszen személy szerint nagy mániám a matt bőrkép. Ennek eléréséhez egy könnyű textúrájú, folyékony állagú alapozót kapunk a személyében, amely közepes és magas fedést nyújt. Imádom a jól fedő alapozókat, nincsenek komoly bőrhibáim mégis a porcelánbőr felé hajlok. Ha nem a kimondottan természetes no makeup – makeup felé hajlasz, akkor ez lesz a tökéletes választás.

Bőrünk fényvédelméről is megfelelő mértékben gondoskodik, hiszen 20-as fényvédő faktorral látták el, az Anti-Shine Technológia pedig szabályozza az arcbőr fényesedését.
Tapasztalataim alapján valóban betartja, amit ígér: nem ül meg a ráncok redőiben és nem fakul meg a nap folyamán. A lágyabb textúra miatt inkább szivaccsal vagy beauty blenderrel vigyük el a már előkészített (megtisztított, tonizált és hidratált) bőrre, ecsettel könnyen csíkos lehet a végeredmény. Ha még nincs ilyen eszközöd, az ujjaid is jó szolgálatot tehetnek.

5 árnyalatban érhető el, hogy biztosan megfelelő darabot találjon mindenki a bőréhez.

Tipp: évszakonként más árnyalatban pompázik a bőrünk, így a téli alapozónk nyáron nem fog illeszkedni. Megtehetjük, hogy felhalmozunk minden árnyalatból, azonban ha ezt el akarod kerülni, vegyél sminkkellékesnél alapozó korrigáló folyadékot (sötétítő és világosító változatban érhető el). Így biztosan az utolsó cseppig el tudod majd használni a kedvenc darabodat!

 

Még szintén kedvelheted...