Oriflame termékek

The One Illuskin arcpirosító

IMG_20160306_134946

Egyik évszakban sem szabad megfeledkeznünk egy szép arcpirosító használatáról, hiszen ezzel érhetjük el a vidám, élettel teli, ragyogó kisugárzást. Ebben lesz idén tavasszal nagy segítségemre a The ONE IlluSkin arcpirosító Pink glow árnyalata. (Két másik árnyalatban is elérhető, így minden típus megtalálhatja a neki megfelelőt).

Maga a termék egy apró, lila kis műanyag kompaktban érkezik (hasonló a The ONE család minden tagjához). A tégely tetejébe építve egy praktikus tükröt találunk, így bárhol megigazíthatjuk a sminkünket. A fedél optimálisan záródik, így nem kell attól félnünk, hogy magától kinyílik és kár keletkezik a festékben. A pírt egy átlátszó kis műanyag lap is védi a külső behatásoktól.

Már első ránézésre is különleges darabbal van dolgunk, ugyanis nem egy színről van szó, ez egy duo arcpirosító. A két színt nem választja el egymástól semmi, így azok jól keverhetőek és teljesen természetes hatást tudunk elérni velük.

A sötétebb színnel úgymond kontúrozható, formálható az arc. Ezt az élénk rózsaszín színt az almácskákra vigyük fel önmagában, ettől nagyon kislányos babapofink lehet. A világosabb (aranyos-bézs) színnel viszont kiemelhetünk: highlighterként az arc magasabb pontjaira téve sugárzó, kipihent arcot varázsolhatunk (szemöldökcsontra, arccsontra az almácskák fölé, orrnyeregre, homlok közepére, állcsúcsra és Cupido-ív fölé alkalmazva). HaloLight Technology™-összetevőjének segítségével nagy segítség lehet a most hódító strobing technikához is.

A két szín keverésével pedig egy ragyogóan pirospozsgás, egészséges, élettől kicsattanó arc lehet a miénk. Könnyű, selymes textúrája komfortos viseletet biztosít.

A legideálisabb felvitelt egy ferdére vágott, puha pirosítóecsettel valósíthatjuk meg, hiszen ez egy nagyon könnyű textúrájú préselt por, valamint hihetetlenül pigmentált is. Ebből adódóan nagyon kis mennyiséget elegendő használni, mert az intenzív színnel könnyen túlzásba eshetünk. (Ha ez megtörténne, egy réteg papírzsebkendővel felitathatjuk a felesleget, majd átlátszó púderrel fixálhatjuk a fent maradó anyagot.)

Még szintén kedvelheted...