Oriflame termékek

The ONE Everlasting Extreme tartós alapozó

IMG_20160306_134659

Alapozó-imádatom legújabb áldozatává a The ONE Everlasting Extrém tartós alapozó vált.

Már a katalógusképen is megtetszett, hiszen a kiszerelését nagyon praktikusnak képzeltem. Alapvetően szeretem a pumpás kivitelezést, de ez a tubusos forma és a csavaros kupak elvarázsolt. Sokkal pontosabban adagolható a krém, mint némelyik pumpás verziónál tapasztaltam, illetve a kence utolsó cseppjét is könnyen ki tudjuk nyerni a flakonból. (Ha ez nehezen menne, bátran levághatjuk a tubus felső, keskeny végét és egy ecsettel vagy akár az ujjunkkal belenyúlva használhatjuk a benne maradt alapozót. A színvilága tipikusan a The One termékcsaládé: fekete és metál lila színek kombinációja. Elegáns és fiatalos egyszerre, nekem nagyon tetszik.

A flakonban 30 ml alapozót kapunk, ami nagyon korrekt mennyiség, mindennapos használat esetén is hónapokra elegendő.

Az Everlasting Extreme 24 órás hatást ígér, nagyon bíztató és hangzatos. Ahhoz, hogy az alapozó minden tudását maximálisan kiélvezhessük, nagyon fontos betartani néhány dolgot:

Mindenképp radírozzuk a bőrünket legalább hetente kétszer, sminkelés előtt pedig tisztítsuk meg a szennyeződésektől. Nem szabad elfelejteni, hogy a legtökéletesebb alapozó is csak egyenletes bőrfelszínen mutat tökéletesen.

Ez a darab ráadásul tartós, víznek és verejtéknek ellenálló formulájú, így a hidratálást sem szabad túlzásba vinni. Minimális, könnyű hidratáló krémet használjunk, ami nem üt át és nem zsírosodik át a kész sminkünkön. Egyedülálló, szabadalmaztatott SkinRenew komplexet is találunk az összetevői között, amely revitalizálja, védi és megújítja a bőrt, így gondoskodik annak egész napos ápolásáról is.

A formulája sűrűbb, mint az általam megszokott, így egyenletesen felvinni picit több pepecselést igényel. Beauty blenderrel viszont simán kivitelezhető a dolog, sőt ha primerrel alásegítünk, akkor nincs is benne hiba. Porpúderrel fixálom és kész is. A verejtéknek valóban ellenáll, teszteltem, vízzel szerencsére nem érintkezik az arcom, viszont a párát is jól bírja.

30-as fényvédő faktorral szerelték fel az alapozót, ami elég kevés termékben található meg és nagyon nagy plusz pontot érdemel. Mivel jönnek a napfényes hónapok, a káros napsugarak elleni fényvédelem különösen fontos.

Jelenleg hat különböző árnyalatban kapható, az egészen világostól a natúr bézsig, így mindenki találhat magának megfelelőt. Ha egy tökéletesen fedő ám mégis természetes hatású alapozót keresel, akkor ez a tökéletes választás!

 

Még szintén kedvelheted...