Oriflame termékek

Nature Secrets termékcsalád: folyékony szappan és antibakteriális kéztisztító

nature secrets

Számomra a folyékony szappan kiválasztása kardinális kérdés, ugyanis amellett, hogy szeretem, ha finom illatú a kezem fontos, hogy olyan terméket válasszak, amelyik nem üt ki. Ugyanis rengeteg mindenre vagyok allergiás, így már több általam kedvelt termékről kellett lemondanom. Azonban az Oriflame katalógusát böngészve megakadt a szemem a Nature Secrets termékcsalád folyékony szappanán és késztisztító zseléjén, ami úgy éreztem megér egy próbát.

 

Folyékony szappan teafával és mandarinnal

Bár az előző folyékony szappan még félig volt, mégis úgy döntöttem felavatom legújabb szerzeményem. Hajtott a kíváncsiság, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodom majd a termék használata során, így félre tettem a félig teli szappant és használatba helyeztem a teafával és mandarinnal dúsított folyékony szappanomat. Ez az antibakteriális hatású készítmény a teafa és a mandarin erejével igyekszik a kívánt hatást elérni. Szappanmentes formulájának köszönhetően pedig nem szárítja a bőrt, PH semleges, így kímélő hatással bír. Szerencsére abszolút nem reagáltam rá allergiásan, ráadásul az illata is valami fenomenális, így szinte biztos, hogy legközelebb is e mellett teszem majd le a voksomat.

 

Nature Secrets antibakteriális kéztisztító

Ez a mini kiszerelésű kéztisztító szintén teafával és mandarinnal igyekszik minket levenni a lábunkról, ám a folyékony szappannal ellentétben ez víz nélkül is használható. Az aprócska kiszerelésnek köszönhetően a legkisebb női táskában is képes megbújni, így a napi rohangálások alkalmával van lehetőségünk alaposan megtisztítani kezeinket. Praktikus lehet utazások alkalmával is, zselés formulájának köszönhetően pedig hatékonyan tisztít víz bevonása nélkül is. Engem meggyőzött teljes mértékben, napi szinten magamnál hordom és buszozás után nem felejtem el megtisztítani a kezeimet, hiszen kezünk táptalaj a különböző baktériumoknak, így szuper, hogy ma már lehetőségünk van ezt könnyedén kiküszöbölni.

Még szintén kedvelheted...