Oriflame termékek

Ezért fogsz matt rúzst választani!

A matt árnyalatok már egy ideje fontos szerepet töltenek be a sminktrendekben és valószínűleg még sokáig megtartják népszerűségüket. A Giordani Gold Iconic Lip Elixir ajakrúzs most új szintre emeli a matt sminket. Íme, 4 ok, miért válasszuk a mattot:

1. A matt rúzs stílusos

Egy kényelmes farmer, a kedvenc blúzod, napszemüveg és matt rúzs – és a megjelenése tökéletes. A matt árnyalatok fantasztikusan illeszkednek a könnyed stílushoz, így kifinomult és mégis kényelmes az összhatás.

2. A matt rúzs intenzív

Merész, hatásos megjelenést ad. Erősebb egy matt árnyalat, mégis természetes maradhat, hiszen az intenzív színű ajkakat enyhe szemsminkkel érdemes párosítani. Próbáld ki az új Giordani Gold Iconic Lip Elixír ajakrúzs 8 szuper árnyalatának valamelyikét!

3. A matt rúzs bőrbarát

Sokan azért nem mernek matt rúzst használni, mert félnek, hogy szárítja a bőrt és emiatt a rúzs sem marad egyenletes. De ez ma már nem így van. Az új  Iconic Lip Elixir folyékony állagú, és tápláló argánolajat is tartalmaz, felvitele pedig nagyon egyszerű.

Különleges illata és bőrápoló, bőrfiatalító hatása miatt az argánolajból kitűnő kozmetikai termékek készíthetők, amelyek a problémás bőrnek sem jelentenek megterhelést. Marokkóban hagyományosan étrendkiegészítőként és háziszerként is használják.

Néhány speciális összetevője és azok különleges kombinációja az argánolajat tökéletes bőr- és hajápoló szerré teszik. Emellett gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása is ismert.  Különleges összetevői, de ritkasága miatt is értékes alapanyaga kozmetikai termékeknek.

Különleges formulájának köszönhetően felvitelt követően a folyékony formula érzéki mattá változik az ajak bőrén.

Szépségtipp: A legjobb eredményért felvitel után pihentesse ajkait néhány másodpercig, hogy a folyékonyból mattá alakulás tökéletesen mehessen végbe.

4. A matt rúzs remekül mutat fotókon

Szeret fotókat készíteni magáról? A matt ajkakkal garantált a siker, még szűrőkre sem lesz szüksége a tökéletes szelfihez! A barátnőid biztosan meg fogják kérdezni, milyen rúzst használsz.

Szeretnél te is Oriflame tag lenni, hogy 20% kedvezménnyel tudj vásárolni? Regisztrálj az alábbi űrlapon:

Még szintén kedvelheted...