Oriflame termékek

Matt hatás és drámai pillák egy egész napon át – Giordani Gold Mineral kőpúder és szempilla hosszabbító spirál

image

Már nagyon régóta kerestem egy olyan kőpúdert, amely tartósan fixálja a felkent alapozó réteget, matt hatást biztosít, nem kenődik el egy rohanósabb nap után. Számomra ugyanis nagyon fontos, hogy a sminkem még a legszorultabb helyzetekben is tartson, hiszen nagyon sokat rohangálok, munkámból kifolyólag tárgyalásokra járok, így nem engedhetem meg magamnak, hogy elkenődött sminkben lássanak.

Giordani Gold kőpúder

Alapozó és kőpúder tekintetében is számos készítményt kipróbáltam már, egyik másik darab ideig-óráig be is vált, de hosszútávon egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Aztán néhány héttel ezelőtt volt szerencsém letesztelni a Giordani Gold Mineral kőpúdert. A Giordani termékeket már régóta ismertem, sok jót hallottam róluk ismerősök, barátok által, de kipróbálni még nem volt lehetőségem. Már abban a pillanatban, ahogy fixáltam vele a felkent alapozó réteget, láttam, hogy ez a termék egészen más, mint a többi. A bőrömet kisimította, matt fedést biztosított. Már csak élesben kellett kipróbáljam, így az első tesz alkalmát olyan napra időzítettem, amikor tudtam egész nap a városban fogok jönni-menni. Este hazaérve tapasztaltam, hogy a sminkem meg sem mozdult, egész nap csodálatos matt hatású volt a bőröm, nem csillogott, nem pirosodott ki. Mindezt úgy, hogy egyszer sem javítottam bele, nem csaltam. Több, mint három hete használom a Giordani kőpúderét és azt kell mondanom tökéletesen elégedett, vagyok. Számomra ez a készítmény felülmúlta a legvadabb vágyakozásaimat is, egészen biztos vagyok benne, hogy hosszútávon is használni fogom, hiszen ahogy már említettem a tartós smink kérdése nálam fokozott létjogosultságot élvez.

Szempilla hosszabbító spirál

A kőpúder mellett még egy terméket kipróbáltam a Giordani palettáról ez pedig nem más volt, mint a szempilla hosszabbító spirál. A spirál gazdag formulája mikrorostokat tartalmaz, ennek köszönhetően pedig azt ígéri, hogy optikailag meghosszabbítja és külön is választja a pillákat. A történethez tudni kell, hogy nekem rendkívül rövidek a pilláim, így művészet belőlük drámai hatást varázsolni. Ennek a spirálnak azonban egy kis rásegítéssel sikerült. Alapnak szintén egy Oriflame-ből való terméket – a The One Volume Blast szempillaspirálját – használom, majd erre még egy rétegben felviszem a Giordani spirált. A kettő együtt tökéletes hatást eredményez és még az én rövidke pilláimból is hatalmasat varázsol. Ráadásul szintén megemlítendő, hogy nem kenődik el, nem maszatol, vagyis legyen szó akármilyen rohanós napról biztosan tudhatom, hogy a sminkem rendben van és nincs miért aggódnom.

Még szintén kedvelheted...