Oriflame

Lehetőségek az Oriflame-nél

Lehetőségek az Oriflame-nél

 

Az Oriflame nem csak termékeket, hanem lehetőséget is kínál neked. Mire van szükséged, mi az amit az Oriflame-től kapni szeretnél? Többféle választ is lehet erre a kérdésre: Szépség, Egészség, Magabiztosság, de a válaszok között természetesen ott van a Pénz is. És az Oriflame valóban kínál neked pénzkereseti lehetőségeket. Csak meg kell találni, hogyan juthatsz ezekhez a forrásokhoz.

Weboldalunk összegyűjtötte, miként juthatsz hozzá pénzhez vagy takaríthatsz meg pénzt az Oriflame segítségével.

1. A 25%-os árréskedvezmény

Az Oriflame rendkívül kedvező árértéken kínálja termékeit vásárlóinak. Szépségtanácsadóként azonban még ennél is olcsóbban juthatsz hozzá cégünk kozmetikumaihoz, táplálékkiegészítőihez. Minden egyes termék megvásárlásánál egy fix, 25%-os árrés a különbség a szépségtanácsadói és a vásárlói, azaz katalógus ár között.

Egy példával szemléltetve, mit is jelent a 25%-os árrés:

Az egyik legismertebb termékünk, az Univerzális balzsam

Oriflame balzsam

Szépségtanácsadói ár: 1.039,- Ft (ennyiért vásárolhatod meg szépségtanácsadóként)

Katalógus ár (az 1.039 és a 260 összege): 1.299,- Ft (ennyiért vásárolnád meg, ha nem lennél szépségtanácsadó)

+25%-os árrés, azaz 1.039 x 0,25 = 260 Ft (kerekítve)

A termék eladásával az azonnali hasznod tehát a 25%-os árrés, tehát példánkban 260 Ft! És ez csak egy apró termék.

Fontos tudni, klubtagként akkor is haszonra teszel szert, ha saját használatra vásárolsz meg valamit. Hiszen a kedvezményes ár abban az esetben is igaz, ha nem értékesíted a terméket, hanem neked van szükséged arra.

 

2. Start Program

Ajándékprogram az új belépőknek. Szereted az ajándékokat? Szeretsz rendszeresen ajándékokat kapni? Az Oriflame szépségtanácsadójaként erre is számtalan lehetőséged nyílik. A legelső ezek közül, ha részt veszel az új belépőknek meghirdetett Start Programban. Ha teljesíted a program egyébként nem túl nehéz feltételeit, akkor valóban szinte ingyen juthatsz hozzá az Oriflame népszerű termékeihez.

És valóban szinte ingyen, mert a szépségtanácsadói árnál 85-90%-kal olcsóbban vásárolhatod meg ezeket a termékeket a csatlakozásodat követő első 3 katalógusból.

Mit kell tenned mindehhez? A Start Programba nem kell külön jelentkezni, csak kövesd az alábbi lépéseket.

1. Regisztrálj az Oriflame-be!

2. Adj le a belépés katalógus-időszakában legalább 70 bónuszpontnyi (BP) megrendelést.

3. Ha ellenőrizted és meg van a 70 BP-nyi megrendelés, annak elküldése előtt írd hozzá a Start Program 1. lépése Milk&Honey termékek szettkódját: 644320! Így mindössze 499 Ft-ért vásárolhatod meg a termékcsaládot, melyhez egyébként csak 3.038 Ft-ért juthatnál hozzá (katalógusára pedig 3.798 Ft).

Fontos: Az ajándékot tehát nem a 70 BP-os megrendeléssel, hanem a következő katalógusból történő első, BÁRMILYEN értékű megrendeléssel kapod meg.

4. Ha a Start Program 1. lépését teljesítetted, részt vehetsz a 2. lépésben is, melynek során a Love Nature szettet vásárolhatod meg kedvezményes, 499 Ft-os áron a 644319-es szettkód beírásával. Hogy ezt megtehesd, szintén legalább 70 BP-nyi megrendeléssel kell rendelkezned.

5. Ha a Start Program 2. lépését is teljesítetted, akkor pedig nyitva áll előtted a 3. lépésben is, melynek során a Volare Eau De Parfume-öt vásárolhatod meg kedvezményes, szintén 499 Ft-os áron a 30025-ös kód beírásával. A feltétel ezúttal is legalább 70 BP-nyi megrendelés leadása.

Összességében tehát mindössze 1.497 Ft-os áron olyan értékű különleges termékhez juthatsz így, melyet nem Oriflame-es klubtagként, tehát szépségtanácsadótól vásárolva csak 13.943 Ft-ért vásárolhatnál meg. Tehát valóban igaz, hogy szinte ajándékba kapod ezeket a termékeket.

3. Top Klub

Az Oriflame támogatja, hogy Te is új belépőket csatlakoztass a szépségtanácsadói hálózatodba, de ha inkább az termékek eladására szeretnél fókuszálni, akkor is sok ajándékra tehetsz szert a 25%-os árréskedvezményen felül. Ehhez lett létrehozva a Top Klub ajándékprogramja, melyet azoknak a Szépségtanácsadóknak hozta létre az Oriflame, akik a legtöbb vevőt szolgálják ki katalógusról katalógusra.

Fontos tudnivalók a Top Klubról:

– NEM kell külön jelentkezned rá, vásárlásaid révén automatikusan a tagja lehetsz.

– 4 kijelölt, egymást követő katalógus-időszak (kvalifikációs időszak!) értékelése alapján lehetsz a tagja.

– A megszerezhető ajándékok további eladásodat segítik: ingyenes katalógusok, 20-50% kedvezménnyel megvásárolható bevezetés előtt álló új termékek (ún. Rally-termékek).

– A Top Klubnak 4 különböző szintje van, melyekre vásárlásaid értékétől függően kvalifikálhatod magad:

1. Top Klub Bronz fokozata 600 BP/4 katalógustól

2. Top Klub Ezüst fokozata 1000 BP/4 katalógustól

3. Top Klub Arany fokozata 1.400 BP/4 katalógustól

4. Top Klub Rubin fokozata 2.000 BP/4 katalógustól

– A feltüntetett bónuszpontok a négy katalógus-időszakra vonatkoznak.

– Ahhoz, hogy a Top Klub programban részt vehess, minden kvalifikációs-időszakban kötelezően vásárolnod kell legalább 3 db Wellness-terméket. Italport, levesport, vitamint vagy Wellness-szeletet. Vagyis az alábbi kódokkal rendelkező termékek közül hármat, tetszőleges összetételben: 23473, 22793, 22791, 22467, 22465, 24694, 24693, 15447, 15448, 22138, 15397, 22795, 22794, 27039, 25386, 25385, 24695, 25032).

A Wellness-termékek bármikor megvásárolhatók a kvalifikációs időszak 4 katalógusa alatt. Az előfizetési programban árengedménnyel (1 Ft-ért) megkapott Wellness-termékek nem számítanak bele a 3 termékbe.

Példa!

Amennyiben a kvalifikációs időszak mindegyik katalógusából átlagosan150 BP-nyi megrendelést adsz le (4×150=600 BP!), közben 3 Wellness-terméket is megvásárolsz (például egy Wellness-szeletet, egy epres italport és egy paradicsomos-bazsalikomos levesport), máris elérted a Top Klub Bronz fokozatát. Ekkor számíthatsz rá, hogy a következő 4 katalógus-időszakban megrendeléseid mellé ajándékba kapsz 3-3 katalógust és mini katalógust, 1 Wellness katalógust és 3, bevezetés előtt álló terméket (Rally-terméket) további 20% kedvezménnyel megvehetsz.

Az Oriflame a változtatás jogát fenntartja.

A Top Klubban Direktorok nem vehetnek részt!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük