Oriflame

Ezért fogod otthagyni az állásod

Ha pénzkereseti lehetőséget keresel, akkor érdemes megfontolnod az Oriflame-mes munkát, mint alternatívát. Röviden összefoglaljuk, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár az Oriflame munka.

Milyen előnyökkel jár, ha Oriflame-mel szeretnél pénzt keresni?

1. Az Oriflame-nél dolgozni egy biztos bevételi forrást jelent, mert amíg alkalmazott vagy, onnan bármikor kirúghatnak, de az Oriflame-mes vállalkozásod soha nem vehetik el tőled, nem tudnak kirúgni. Sőt, tovább tudod örökíteni a gyerekeidnek.

2. Te alakítod ki a munkakörülményeidet.

Dolgoztál már olyan helyen, ahol állandóan stresszeltél, és gyomorgörcsöd volt? Lehet, hogy most is ilyen helyen dolgozol? Az Oriflame-nél te választod ki, hogy kikkel dolgozol, ezért nem kell idegesítő embereket elviselned. Nincs többé idegesítő főnök!

3. Passzív jövedelemforrás. Amíg alkalmazottként dolgozol, addig órabérben kapod a fizetésed. Viszont az Oriflame-mel egy passzív jövedelemforrást tudsz kiépíteni. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell dolgoznod, csak annyit jelent, hogy nem órabérben dolgozol, hanem akkor is pénzt termel a vállalkozásod, ha épp alszol, vagy nyaralsz.

4. Te döntöd el, hogy mikor és mennyit dolgozol. Természetesen ez arányban lesz azzal is, hogy mennyi pénzt fogsz keresni. De a további előnye, hogy teljesen rugalmas a munkaidőd, mert te határozod meg, hogy mikor mész nyaralni például.

5. Nincs szükséged semmilyen végzettségre, tehát senki nem fogja megnézni az önéletrajzod, hanem már azonnal kezdhetsz dolgozni.

 

Nézzük meg azt is, hogy milyen hátrányai lehetnek az Oriflame-mes munkának:

1. Az elején még kevesebb pénzt fogsz keresni, ami később folyamatosan egyre több lesz. Ha elmész valahova alkalmazottnak, ott már első hónapban is megkapsz egy bizonyos havi fizetést, ellenben az Oriflame-ben ugyanezt a bevételi szintet csak hónapokkal később tudod elérni. (Ezért érdemes valamilyen alkalmazotti munka mellett elkezdeni az Oriflame-mes munkát).

2. Nincs főnököd, vagyis a saját főnököd kell, hogy legyél. Ez bizonyos nézőpontból szabadságot is jelent, de más szemszögből nézve meg nehézséget, hiszen senki nem fogja megmondani neked, hogy mikor mit kell csinálnod (bár az Oriflame szponzorod, aki beléptetett, maximálisan segíthet ebben). Illetve senki nem fog határidőket szabni neked.

 

Ha szeretnél további információt kapni az Oriflame-mes munkáról, add meg az adataid, és telefonon tájékoztatunk. Ez a jelentkezés még nem minősül regisztrációnak, semmilyen kötelezettséggel nem jár!

 

Még szintén kedvelheted...