Oriflame termékek

Ifjúságmegőrző SkinGenist nappali és éjszakai szérum

time reversing

Ilyenkor, a tél közeledtével a bőröm sokkal több nedvességet kíván. Néhány éve elhatároztam, hogy elkezdek hidratáló krémet használni, melyek közül az aqua (víztartalmú) krémeket részesítettem előnyben, több-kevesebb eredménnyel. De annyira nem voltak ezek hatékonyak, ezért télen volt, hogy olyan száraz volt a bőröm, hogy az éjszakai krémemet használtam nappal is.

Aztán, valami miatt úgy éreztem, egy belső hang azt „súgta”, most már kipróbálnék valami olyat, ami drágább, bízván abban, hogy jobb, minőségi termék is. Szétnéztem különböző boltokban, de a már szinte megfizethetetlen kategóriájú krémeket inkább a polcon hagytam, mert egyszerűen nem az én pénztárcámhoz van kitalálva az áruk.

Valószínű, hogy ilyenkor télen nem is tartanak tovább 1-2 hónapnál, és még így is drágállom az árukat. Aztán Oriflame-es ismerősöm felhívta a figyelmem egy kiválónak tűnő szérumra, ami épp le is volt árazva, így azonnal megrendeltem: . Szerintem ideális a 30 ml-es kiszerelés, én nappal használom, bár rá van írva, hogy naponta kétszer, de estére más (szintén Oriflame) krémet használok.

Ahogy olvasom „aktiválja a szépséggéneket”, ez mindenképp jól hangzik, mert én úgy látom sajnos, hogy – főleg a homlokomon – apró ráncok kezdtek kialakulni az utóbbi években (30 és 40 év között vagyok kb. félúton.). Én a megelőzés híve vagyok, tehát nem akkor szeretném kezelni a bőrproblémát, ha már mélyek a ráncok, úgyhogy emellett a krém mellett döntöttem.

Azért azt hozzáteszem, hogy az utóbbi két hónapban rendszeresen éjfél előtt fekszem, van, hogy már fél tízkor ágyban vagyok és el is alszom, ami jót tesz a szem alatti karikák, ráncok kialakulása ellen, és ezzel a krémmel is várom az egyre jobb eredményt. Eddig úgy tűnik, a két dolog: több alvás és ez a krém hatékony. Kb. két hete használom. Egyetlen dolog furcsa benne, az, hogy kicsit mintha ragadna tőle a bőröm.

Pozitív az az aranyos csillogás, amit ad a bőrnek. Édesanyám 60 felett van, ő is most kezdte használni, eddig pozitívak a tapasztalatai. Talán tényleg a negyven feletti korosztálynak ajánlanám elsősorban.

Még szintén kedvelheted...