Oriflame termékek

Hatékonyan a narancsbőr ellen – A Swedish Spa termékcsalád

swedish spa 2

Alapvetően szkeptikusan állok hozzá a csodaszernek kikiáltott termékekhez, ugyanis a tapasztalatom az esetek többségében negatív. Több cellulit elleni terméket használtam már, ám a helyzet az, hogy egyik sem eredményezett csodát. Persze ehhez érdemes azt is tudni, hogy a narancsbőr elleni készítmények is csak abban az esetben hatásosak, ha mellette életmódunk sem ingerszegény, tehát eleget mozgunk, és rengeteg folyadékot viszünk a szervezetünkbe. Mivel májusban életmódot váltottam és nem eszem cukrokat illetve a folyadékbevitelemet is napi 2,5-3 literre emeletem, így a narancsbőröm is csökkent, azonban még mindig vannak a testemen problémás területetek. Ezért is örültem nagyon, amikor lehetőségem nyílt kipróbálni az Orfilame Swedish Spa termékcsaládját. Lássuk a tapasztalataim.

 

Swedish Spa testradír

A leírás szerint ez a termék fokozza a bőr simaságát illetve a készítményben található só és mandulahéj őrleménynek köszönhetően simábbá is varázsolja azt. Ráadásul a benne található gyömbérolaj a vérbőséget is fokozza. Ezen paraméterek közül számomra a bőr simasága volt, ami először szemet szúr, ugyanis a kezelést követően a lábaim olyan sima tapintásúak voltak, mint talán még soha. A testradírt a nejlon radírozó kesztyű segítségével vittem fel a még száraz bőrömre, ennek segítségével igyekeztem eltávolítani az elhalt hámsejteket. Használata rendkívül egyszerű: finom, körkörös mozdulatokkal érdemes végezni, így a lehető legnagyobb területen van lehetőségünk az elhalt hámsejteket eltávolítani. Mivel nekem a combjaim a problémás területek, így ott próbáltam ki először a testradírt. Miután felvittem a készítményt és alaposan átmasszíroztam vele a lábam, langyos vízzel leöblítettem és a simaság kézzel fogható volt.

 

Swedish Spa cellulit elleni krém

Miután a testradíros kezeléssel végeztem, alaposan megtörölköztem és megszáradtam a Swedish Spa termékcsalád cellulit elleni készítményét tettem próbára. Ez az aromás krém azt ígéri, hogy kisimítja és feszesebbé varázsolja a bőrt, hatására pedig csökken a narancsbőr megjelenése, mindez a benne található koffein és gyömbérolajnak köszönhetően. A termék amúgy nagyon kellemes illatú, könnyen kezelhető és hamar beszívódik, nem zsíros, nem hagy foltot, ráadásul száraz bőrre is nagyon jó hatással van. Bár cellulit csökkentő hatását még nem észleltem, azonban egy hete mindennap használom fürdést követően és a bőröm érezhetően feszesebb. Egy hónap múlva újra hozok egy beszámolót a termékek kapcsán, akkor talán már többről be tudok számolni, már ami a narancsőr csökkenését illeti.

 

Ha még több tesztre vagy kíváncsi maradj velünk, ugyanis hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk majd!

Még szintén kedvelheted...