Oriflame termékek

Giordani Gold prémium ajakrúzs

IMG_20160212_084740

A Giordani Gold prémium ajakrúzs Dusky Nude árnyalatát vehettem birtokba nemrégiben és nagyon pozitívak a tapasztalataim vele kapcsolatban. Mint a Giordani Gold márkavonal minden terméke, ez az ajakszépítő is prémium kategóriás sminktermék. Ahogy ígéri, valóban a kasmír lágyságát kölcsönzi az ajkaknak, miközben tápláló összetevőinek köszönhetően hidratál és kondicionál egyszerre.

11 intenzív színben érhető el jelenleg, melyek között egyaránt megtalálhatóak klasszikus (Red Attraction, Beige Suede) és trendi árnyalatok is (Dusky Nude, Violet Dawn).

A sminkelés világában reneszánszát élik napjainkban a nude árnyalatok az ajkakon. Szinte minden típusú sminkhez jó választás lehet egy megfelelően megválasztott, natúr árnyalatú ajakszínező termék. Éppúgy lehet hangsúlyos pont egy natúr, no-makeup makeup elemeként, mint ízléses kiegészítője egy füstös, erős party/alkalmi sminknek.

Semmiképp sem szabad elfelejteni, hogy egyszerre nem hangsúlyozzuk a szemeket és az ajkakat, így a sminkünk megtervezésekor első lépés, hogy kiválasztjuk az aznapi look hangsúlyos elemét.

A tökéletes nude rúzs legfeljebb kettő árnyalattal lehet sötétebb ajkaink természetes színénél, mondják ezt a sminkguruk. Soha ne válassz az ajkaid színénél világosabb, vagy jeges hatású színt, ettől ugyanis „vízihulla-effektus” lép életbe, arcunk fáradtnak, fakónak, egészségtelennek tűnik majd.

A rúts finishétől függően alkalmazása előtt célszerű/kötelező radírozni az ajkak érzékeny bőrét. A matt / nude rúzsok csak tökéletesen hidratál és egységes bőrfelszínen mutatnak szépen.

A Giordani Gold Dusky nude ilyen szempontból is ideális választás, hiszen krémes állagú és nem matt, hanem fényes hatást kelt, így az apróbb egyenetlenségek nem szembeszökőek vele. Közepes fedést biztosít, így ne lehet vele túlzásba esni, mégis láthatóan jelen van viselés közben, tényleg ideális egy teljesen natúr rúzsnak a készletünkben. Nem barackos, inkább piszkos rózsaszín felhangja van, ez az árnyalat szinte minden típusnak jól állhat. Egyáltalán nem szárít, nem folyik ki az apróbb ráncokba. Nagyon kellemes viselet, szinte megfeledkezem róla, hogy az ajkaimon van épp. Tartósságát tekintve sem lehet okunk panaszra, hiszen 4-5 órán át biztosan tartja a színét, szépen egyenletesen kopik és bírja az ivást is. Egy könnyed mozdulattal bármikor megigazítható a smink, nem fog összecsomósodni rajtunk.

Elegáns arany fémtokban lakik, melyet finom díszítés hangsúlyoz, így igazi ékszere lehet minden nő táskájának.

IMG_20160212_085020

Kiegészítésképp ajánlom hozzá a Giordani Gold család szájkontúrceruzáját. A nude rúzsok is szebben mutatnak egy tökéletesen kontúrozott szájon, míg szinte az összes „színes” rúzs kötelező eleme a precíz kontúr. A Dusky Nude mellé a Nude ceruza tökéletes párosítás, és további négy árnyalatban is elérhető, hogy minden rúzsunkhoz találjunk hozzá illő kontúrszínt.

Maga a ceruza finom, krémes állagú, de elég kemény ahhoz, hogy pontosan tudjunk dolgozni vele. Tartalmaz bőrfeszesítő és hidratáló aminosavakat, így a finom bőrfelszín ápolásáról is gondoskodik. Nagyon lágyan siklik az ajkakon, intenzív színével szépen kiemeli a rúzsunkat. Egész nap bírja a strapát, nem engedi megfolyni a rúzsokat és nem csomósodik. A ceruza nem tekerős, hanem hegyezhető és másik végén egy kupakba rejtett ecset is található, amivel szépen összemoshatjuk a színeket. Ez a két termék együtt fantasztikus párost alkot, ne hagyjátok ki!

Még szintén kedvelheted...