Oriflame termékek

Giordani Gold öregedésgátló alapozó

3

A Giordani gold öregedésgátló alapozót nagy várakozással kezdem használni. Túl sok előzetes információ hiányában nem voltak hatalmas elvárásaim, bár hallottam róla azt suttogni, hogy igen jó minőségű darab.

Amit tudni lehet róla, hogy egységesebb, fiatalosabb megjelenésű bőrképet ígér. Ehhez a ritkaságszáma menő és roppant exkluzív fehér szarvasgomba kivonat járul hozzá, mely antioxidáns hatásával fiatalítja és tökéletesíti bőrünk tónusát, egyben gátolja az arcbőr öregedését.

Már a megérkezésekor különlegesnek érezhetjük magunkat. A nehéz, mattított, valódi üveg tokot elegáns papírdobozban vehetjük át, a súlya is előrevetíti a luxus érzetét. Az elegáns üvegcséhez praktikus, fekete pumpás adagoló csatlakozik. Nagyon kedvező megoldás, mert amellett, hogy kényelmes használatot tesz lehetővé, precízen adagolhatjuk az alapozót, így egyetlen csepp sem veszhet kárba. (Ha mégis maradna egy kis mennyiség az üveg alján, amit a pumpa már nem birkózik meg, akkor egyszerűen lecsavarhatjuk az adagolót, majd kirázogathatjuk a kencét.)

A felviteléhez beauty blendert, vagy lapos szivacsot ajánlok, melyekkel finom, ütögető mozdulatokkal dolgozhatjuk bele a bőrünkbe a krémet. Átlagosan három pumpálásnyi mennyiség elegendő az arc teljes felületére. Tökéletesen, lágyan simul az arc bőrébe, nem kell hosszasan bajlódni az egyenletes eloszlatással. Egyáltalán nem ül meg a ráncokban, szépen illeszkedik a bőrszínhez és természetes finist ad.

Fedése közepesnek mondható, inkább a gyengébb felé tolódik. Ragyogóvá, élettel telivé varázsolja a bőrt, félmatt végeredménnyel. Ha a matt hatást keressük, akkor érdemes egy finom réteg fixáló púderrel rögzíteni, de önmagában még természetesebb a hatása. Az apróbb bőrhibákkal megbirkózik, de a szeplők, pattanások, pirosodás elkendőzéséhez ajánlatos egy réteg korrektort is alkalmaznunk az alapozó fölé.

8-as fényvédőt is tartalmaz, ami védi a bőrt a nap káros sugaraival szemben (fényvédő krémet ajánlott használni előtte). Ez a kis plusz szintén a bőr öregedését hivatott akadályozni.

Tartósságára semmi panasz nem lehet. 12 óra viselet után is tökéletes a bőrön. Nem mozdul el, nem gyűrődik, nem ül bele a pórusokba és csak 6-7 óra után kezd minimálisan átfényesedni (kombinál bőrön). Viselni is igazán kényelmes, tökéletesen természetes érzés, nem nehezíti el a bőrt, nem képez érezhető olajos réteget.

Jelenleg 5 árnyalatban kapható, ezek inkább a világosabb bőrűeknek kedveznek, de a normál bőrre is találunk megfelelő darabot. Normál ára 4399 Ft, akciósan azonban 2499 Ft-ért is a miénk lehet.

Még szintén kedvelheted...