Oriflame termékek

Giordani Gold Luxus sminkpaletta

p1

Az idei karácsonyi sminktermékeim közül egyértelműen ez a csodaszép Oriflame paletta kerülne ki győztesen, ha versenyeztetném őket. Egyszerűen minden benne van, amire egy különleges napon avagy estén szükségünk lehet. Elég mellé egy szempillaspirál és el is készült a ragyogó smink.

Ne szaladjunk azonban ennyire előre, lássuk mivel is van dolgunk.

Maga a termék igazán elegáns, fényes, aranyszínű tokban érkezik meg hozzánk. A luxus érzetét fokozza, hogy a paletta egy fekete plüss zsákocskába bújtatva kerül a fényes, arany színű kartonba, amiben végül megérkezik hozzánk. Így a szépséges tok védett a karcok, porosodás és kopás ellen. Ezzel teljesen levett a lábamról.

p4

Amint kinyitjuk, a teljes fedelet betöltő tükörrel találjuk szembe magunkat, hatalmas plusz pont érte. Így tökéletesen táskabaráttá válik, hiszen minden gond nélkül megigazíthatjuk a sminkünket, bárhol is legyünk.

A paletta tartalmát átlátszó műanyag lapocska védi. Ebben egyrészt helyet kapnak az ecsetek: egy szivacsos applikátor , egy pirosító- és egy ajakecset került a szettbe. Méreténél fogva a pirosítóecsetet sajnos nehéz használni, illetve kicsit kemény a szőre ehhez a préselt porhoz, azonban végszükség és igazítás ecsetére jól jöhet. A szivacsos applikátor ugyanolyan, mint társai, én kizárólag ecsettel viszek fel bármilyen terméket a szememre, így erről nem tudok nyilatkozni. A rúzsecset viszont telitalálat. Könnyedén felveszi a szájfényeket és segít azt eloszlatni az ajkakon.

Másrészt, ez a kis műanyag lapocska megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön a termékekbe, avagy ahogy az a kombinált palettáknál sűrűn előfordul: hogy a por- és krémállagú termékek keveredjenek egymással.

A paletta általam leginkább kedvelt tagjai a szemhéjpúderek. Négy darab található belőlük, melyekkel két különféle szemfestést is elkészíthetünk. A felső és alsó sor 2-2 árnyalata nagyon szépen működik együtt. A felső két szín inkább a jeges színvilágot, míg az alsó sor a meleg tónusokat biztosítja. A legsötétebb aranybarna szín kiemelkedően jó minőségű, szuperül pigmentált, csillagos ötös. A másik három szín sem vall szégyent, hiszen a fényük csodás.

A két szájfény szintén két színvilág, hiszen a felső – világosabb rózsaszín – a felső sor szemhéjpúdereihez illeszkedi. Gyakorlatilag színt alig, viszont csodás fényt kölcsönöz az ajkaknak. Az alsó szín viszont szép, pinkes tónust is biztosít. Tartósságuk egyezik a krémes szájfényekével, 2-3 óra után igazítást igényelnek. Az eldolgozásuk a sűrű konzisztencia miatt picit nehézkes, de megéri játszani velük. Építeni viszont nem igazán ajánlatos, mert a rétegek elcsúsznak egymáson.

A highlighter egy nagyon szép, hideg tónusú arany. Minden sminket fel lehet dobni vele, nincsenek benne hatalmas csillámok viszont nagyon kellemes és látványos fénye van. A jelenlegi strobing-őrületet abszolút kiszolgálja.

Az arcpír egy szép, hideg rózsaszín, arany csillámokkal. Nem nagy darabokra kell gondolni, hanem egészséges fényt ad az orcáknak, tél-csípte hatást érhetünk el vele és nagyon természetesen mutat. Nem különösebben porol és jól építhető, kezdőknek is tökéletes.

Még szintén kedvelheted...